MAAK EEN AFSPRAAK

Wimpers

Lange en donkere wimpers
Lange en donkere wimpers: ze bepalen je oogopslag en zorgen voor een frisse blik! Heb je ze niet van nature? Geen probleem. Van het verven van wimpers tot lash lifting en wimperextensions: onze professionals zorgen voor de perfecte oogopslag en adviseren je graag over de behandeling die het beste bij je past. 

Wimpers verven
Door wimperhaartjes te verven worden je wimpers voller en lijken ze langer. Het laten verven van je wimpers is vooral voordelig wanneer je ’s ochtends weinig tijd (of zin) hebt om make-up te gebruiken, gevoelige ogen hebt of lenzen draagt. Tip: combineer deze behandeling met het verven van je wenkbrauwen voor de mooiste, frisse blik!

Wimperlifting (lash lifting)
Lift je wimpers en geef ze meer volume met een lash lift! Tijdens deze behandeling worden je eigen wimpers vanaf de haarwortel tegen een zachte, siliconen mal gelift met een speciale crème die ervoor zorgt dat de nieuwe vorm zo’n 6 weken blijft zitten. Na het liften van de wimpers wordt een volumizer aangebracht voor extra verzorging. Tip: voor het beste resultaat van lash lifting raden we aan om de wimpers ook te laten kleuren. Hierdoor zien je wimpers er nog voller uit!

Wimperextensions One-by-One
Verleng je wimpers met wimperextensions gemaakt van hoogwaardig zijde. De extensions worden één voor één op een wimperhaar geplaatst, zijn vrijwel gewichtloos en nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krul en blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten.

Behandelingen

Wimpers verven

15 min.

€ 15,00

Wimpers en wenkbrauwen verven

30 min.

€ 25,00

Wimper extensions one by one

Nieuwe set

105 min.

€ 88,50

Nieuwe set incl. verwijderen oude set

 

120 min.

€ 99,50

Opvullen binnen 1 week

35 min.*

€ 27,50*

Opvullen binnen 2 weken

50 min.*

€ 37,50*

Opvullen binnen 3 weken

65 min.*

€ 45,50*

Wimpers verwijderen zonder nieuwe set

 

20 min.

€ 24,50

* Wanneer er wimperextensions aanwezig zijn die niet bij ELLE & MOI zijn geplaatst, dan wordt de tijdsduur van de behandeling verlengd met 10 min. en wordt er een toeslag berekend van €7,50.

Wimperlifting

Lash volume lift

45 min.

€ 49,50

Lash volume lift, verven wimpers of wenkbrauwen

50 min.

€ 59,50

Lash volume lift, verven wimpers én wenkbrauwen

 

55 min.

€ 69,50

Lash volume lift, verven wimpers én wenkbrauwen + shapen

 

65 min.

€ 74,50

Lash volume lift, verven wimpers + henna tinting

 

55 min.

€ 79,50

Lash volume lift, verven wimpers + henna tinting + shapen

 

65 min.

€ 89,50