MAAK EEN AFSPRAAK

Massages

Wil je genieten van een heerlijke massage in onze prachtige beautysalon in Rotterdam? Kom langs en geniet van de rustgevende atmosfeer tijdens jouw massage bij elle & moi in Rotterdam. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken. Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende massages en maak via bovenstaande knop een afspraak!

Relax body massage

Bij deze massage gaat het uitsluitend om rust en ontspanning. Bij de relaxmassage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij de masseur vloeiende, glijdende bewegingen maakt. Aangezien ontspanning het primaire doel van de massage is, zullen de bewegingen van de masseur extra langzaam en licht zijn. Een relaxmassage is beslist niet hetzelfde als een bindweefsel- of een deep tissue massage! Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af. Met zachte of middelmatige druk van de handen op het lichaam, nodigt de masseur het lichaam van de massee uit zich te ontspannen.

75 min. / 90 min.

€84,00 / €99,00

Deep tissue body massage

Een deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Deze massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade(s) op te heffen.

75 min. / 90 min.

€84,00 / €99,00

Nek – schouder – rugmassage

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid. Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

75 min. / 90 min.

€84,00 / €99,00

Hoofdmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard.

30 min.

€ 39,00

Voetmassage

Voetmassage is een traditionele functionele therapie. Volgens de voetreflextheorie, stimuleert therapeutische massage van de voetreflexpunten de bloedsomloop en de natuurlijke lichaamsontgifting, wat leidt tot een verbeterde gezondheid. Deze massage bevordert de bloed- en lymfecirculatie. Door de reflexzones en reflexpunten te stimuleren brengt de doorbloeding bepaalde organen en lichaamsdelen goed op gang.

30 min.

€ 39,00

* Alle massages kunnen worden uitgebreid met een hoofd of voetmassage van 15 min. De meerprijs hiervoor bedraagt €19,50

Uitbreiden en boeken

Alle massages kunnen worden uitgebreid met een hoofd of voetmassage van 15 minuten. De meerprijs hiervoor bedraagt € 19,50. Heb je vragen over jouw massage naar keuze in onze beautysalon in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl. Wanneer kom je langs voor een heerlijke massage bij elle & moi in Rotterdam?