MAAK EEN AFSPRAAK

Zonnebank

elle & moi beschikt over een breed aanbod van de Ergoline zonnebank op onze locatie in Rotterdam. Verantwoord, veilig en hygiënisch zonnen? Dat kan bij ons! Neem plaats onder een van onze vier Ergoline zonnebanken (type 1400 en 1600). De Ergoline zonnebanken zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een natuurlijk bruine kleur.

Verantwoord en veilig

Uiteraard voldoen onze zonnebanken aan alle wettelijke normen en de meest recente Europese specificaties. Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde huid. Daarom geven we je een gratis huidanalyse, persoonlijk zon-advies en krijg je begeleiding van een specialist. Wanneer kom je langs om heerlijk bij te bruinen onder een zonnebank op onze prachtige locatie in Rotterdam?

Bescherming en verzorging

Naast persoonlijk advies is bescherming van de huid belangrijk. Daarom kun je bij ons terecht voor producten van Devoted Creations die de huid beschermen, hydrateren en het bruiningsproces versnellen. Bovendien zorgt deze tanning skincare voor een mooie bruine kleur die langer behouden blijft. Daarnaast kun je bij onze locatie in Rotterdam naast voor een zonnebank ook terecht voor andere skincare behandelingen, zoals collageen lichttherapie of gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen.

ergoline zonnebanken
zonnestudio rotterdam

Ergoline 1600

€ 13

20 minuten zonnen
Gesloten bruiningstunnel
Dynamic Performance
Climatronic Plus
Comfort Cooling Plus
Air Condition Plus
Multi Relax ligvlak
Optionele Aqua Fresh & Aroma
3D Sound

Ergoline 1400

€ 12

20 minuten zonnen
Gesloten bruiningstunnel
Intelligent Performance
Climatronic Plus
Multi Relax ligvlak
Optionele Aqua Fresh & Aroma
3D Sound


Zon zonder afspraak

Zonnen zonder afspraak is mogelijk! elle & moi in Rotterdam Kralingen heeft ruime openingstijden en is op doordeweekse avonden geopend tot 21.00 uur. Verwen jezelf en kies voor een sessie onder de zonnebank op onze bijzondere locatie in Rotterdam. Maak een afspraak via bovenstaande knop, bel naar 010 203 7390 of stuur een e-mail naar info@elle-moi.nl.