MAAK EEN AFSPRAAK

Comfort Zone

comfort zone rotterdam

[ comfort zone ] werd in 1996 opgericht in Parma, Italië, als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati.
Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik.
Het [ comfort zone ] concept wordt vormgegeven door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati. Zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.
Siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. De producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen

Customized Facial

Ervaar een gezonde en stralende huid met deze  ontspannende gezichtsbehandeling, aangepast op jouw huidtype. Of je nu last hebt van hyperpigmentatie, droogtelijntjes of een gevoelige huid: de behandeling wordt volledig afgestemd op je huidconditie en bestaat o.a. uit grondige reiniging, exfoliatie en een masker.

30/60 min.

€ 35,00/€65,00

Customized facial met relax gezichtsmassage

15 min.

€ 15,00

Customized facial met nek – en schoudermassage

15 min.

€ 19,00

Customized facial met Beauty Angel

15 min.

€ 25,00