MAAK EEN AFSPRAAK

IMAGE skincare

IMAGE skincare nederland

IMAGE Skincare
De cosmetische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. ELLE & MOI biedt zowel peelings als facials van IMAGE skincare aan.

IMAGE Skincare facials

ORMEDIC – Balance

Het doel van deze behandeling is om de huid weer terug in balans te brengen, te herstellen en gezond te maken op een natuurlijke wijze. De producten bevatten ingrediënten als Japanse groene thee, peptiden, aloë vera en botanicals, welke zorgen voor een stralende, egale huid.

De ORMEDIC productlijn is ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten.

60 min.

€ 75,00

CLEAR CELL  – Purifying

Deze behandeling heeft een positieve werking op acne, onzuivere huiden en vette huiden. Salicylzuur (BHA zuur) heeft een talgoplossende werking waardoor de huid minder snel verstopt raakt en overmatig talg aanpakt.


De Clear Cell productlijn bevat ingrediënten als salicylzuur en glycolzuur die onzuiverheden doelgericht verwijderen.  speciaal voor de vette en acne-gevoelige huid.

60 min.

€ 75,00

VITAL C – Anti-aging

Deze behandeling is ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en te herstellen. Een intensieve behandeling met hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

De VITAL C productlijn is ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en te herstellen.

60 min.

€ 75,00

ILUMA – Lightening

Deze behandeling is een bijzondere en doeltreffende manier om oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegen te gaan en de huid te laten stralen.

De Iluma productlijn bevat krachtige lightening werkstoffen om zonneschade en oppervlakkige pigmentvlekken te behandelen. De producten zijn ontwikkeld door plastische chirurgen en voorzien van de Vectorize-technologie. Deze technologie bevat krachtige ingekapselde lightening werkstoffen die 48 uur lang aan de huid worden afgegeven. Dit zorgt ervoor dat de huidskleur mooi egaal wordt.

60 min.

€ 75,00

Tijdens de intake wordt bekeken welke kuur het beste aansluit en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat.