MAAK EEN AFSPRAAK

IMAGE skincare

IMAGE skincare nederland

IMAGE Skincare
De cosmetische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

ELLE & MOI biedt tevens peelings en behandelingen van IMAGE skincare.

Waarom een peeling?
Met behulp van een peeling worden dode huidcellen verwijderd waardoor de huid zacht wordt, gaat stralen en de huidtextuur verbetert. Ook gaat een peeling tekenen van huidveroudering tegen doordat de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Een peeling is voornamelijk effectief bij onzuiverheden, (hyper)pigmentatie en grove poriën. De intensiteit van een peeling wordt altijd afgestemd op je huidtype en huidconditie.

Door de IMAGE skincare peeling in kuurverband te ondergaan worden optimale resultaten geboekt voor de lange termijn. Tekenen van huidveroudering worden verminderd, zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes, littekens vervagen en de huid gaat stralen. Onze specialistes en huidtherapeut kunnen de intensiviteit van de peeling verhogen naarmate de kuur vordert.

IMAGE Skincare peeling

60 min.

vanaf € 97,50

Tijdens de intake wordt bekeken welke kuur het beste aansluit en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat.