MAAK EEN AFSPRAAK

Massages

Wil je genieten van een heerlijke massage in onze prachtige beautysalon in Rotterdam? Kom langs en geniet van de rustgevende atmosfeer tijdens jouw massage bij elle & moi in Rotterdam. Onze masseurs zijn gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken.

Relax body massage

Bij deze massage gaat het uitsluitend om rust en ontspanning. Bij de relaxmassage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij de masseur vloeiende, glijdende bewegingen maakt. Aangezien ontspanning het primaire doel van de massage is, zullen de bewegingen van de masseur extra langzaam en licht zijn. Een relaxmassage is beslist niet hetzelfde als een bindweefsel- of een deep tissue massage! Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af. Met zachte of middelmatige druk van de handen op het lichaam, nodigt de masseur het lichaam van de massee uit zich te ontspannen.

Relax body massage incl. hoofd of voetmassage​

Deep tissue body massage

Een deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Deze massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade(s) op te heffen.

Deep tissue body massage incl. hoofd of voetmassage​

Nek – schouder – rugmassage

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid. Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.