fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Acné

Acné behandelingen

Heb je al van alles geprobeerd om acne te verminderen of zelfs te laten verdwijnen? Onze huidtherapeuten en huidspecialisten met acné specialisatie, helpen je graag om dit vervelende probleem aan te pakken.

Er zijn verschillende behandelingen effectief om acné te behandelen. Alvorens de meest geschikte behandeling bepaald kan worden, zal eerst een intake plaatsvinden door één van onze huidtherapeuten. 

Acné vergoeding via de zorgverzekeraar

Afhankelijk van jouw zorgpakket kunnen acné behandelingen worden vergoed via de zorgverzekeraar. Bekijk wel goed of deze uitgevoerd dienen te worden door een huidtherapeut of schoonheidsspecialiste met een AGB-code.  Geef dit vervolgens aan bij het inplannen van de boeking zodat de behandeling door de juiste specialiste wordt uitgevoerd. 

Acné treatment

 

Deze behandeling richt zich op het verminderen en voorkomen van acné en bestaat o.a. uit een intensieve reiniging, het verwijderen van commedonen, exfoliatie en een verzorgend masker. Na de behandeling zal de specialiste aangeven welke producten het beste passen voor thuisgebruik, om ervoor te zorgen dat de klachten en het ongemak verdwijnen.

IMAGE Skincare Clear Cell Purifying

 
Zuiverende werking

Deze gezichtsbehandeling heeft een positieve werking op acne, onzuivere huiden en vette huiden. Salicylzuur (BHA zuur) heeft een talgoplossende werking waardoor de huid minder snel verstopt raakt en overmatig talg aanpakt.

De Clear Cell productlijn bevat ingrediënten als salicylzuur en glycolzuur die onzuiverheden doelgericht verwijderen. Speciaal voor de vette en acne-gevoelige huid.

IMAGE Acné Lift peel

 
Exfoliatie en reiniging

De Acné Lift peeling bestaat uit een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

  •     Een actieve acné of een acné-gevoelige huid
  •     Een vette huid
  •     Verwijde porien
  •     Een huid in totale (hormonale) disbalans

Resultaat: een grondig gereinigde huid, minder nieuwe ontstekingen.

Microneedling behandelingen

De dermapen is een apparaat dat gebruikt wordt voor het uitvoeren van een microneedling behandeling en zorgt voor huidverbetering en huidvernieuwing. De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De behandeling is onder andere geschikt voor;

  •     Verminderen van acné
  •     (Acné) littekens
  •     Grove poriën
  •     Pigmentvlekken (door acné)
  •     Huidverjonging en huidverbetering