MAAK EEN AFSPRAAK

Acné behandelingen

Acne behandelingen (jeugd en volwassenen)
Heb je al van alles geprobeerd om acne te verminderen en ben je toe aan een effectieve behandeling? En/of wil je graag professioneel advies over de beste manier om je acne te verminderen en voorkomen? Boek dan een behandeling bij onze huidtherapeut. 

Af en toe last van onzuiverheden maar geen last van acne? Boek dan een van onze andere huidverbeterende treatments.

Tip: acne behandelingen worden vaak vergoed via de zorgverzekeraar.

Acné behandeling door huidtherapeut

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut en richt zich op het verminderen en voorkomen van acne. De treatment bestaat o.a. uit intensieve reiniging, het uitvoeren van extracties, exfoliatie en een masker.

Of je nu last hebt van jeugdpuistjes of volwassenen-acne: de behandeling wordt altijd volledig gepersonaliseerd. Afhankelijk vanje pakket kan deze behandlingen worden vergoed door dee zorgverzekeraar.

€ 75,00

60 min.

CLEAR CELL  – Purifying

Deze behandeling heeft een positieve werking op acne, een onzuivere en vette huid. Salicylzuur (BHA zuur) heeft een talgoplossende werking waardoor de huid minder snel verstopt raakt en overmatig talg aanpakt.

De Clear Cell productlijn bevat ingrediënten als salicylzuur en glycolzuur die onzuiverheden doelgericht verwijderen.

€ 75,00
60 min.

IMAGE Skincare – Acné Lift peel

Een peeling is voornamelijk effectief bij onzuiverheden, (hyper)pigmentatie en grove poriën. De intensiteit van een peeling wordt altijd afgestemd op je huidtype en huidconditie.
 
Door de IMAGE skincare peeling in kuurverband te ondergaan worden optimale resultaten geboekt op het gevoor de lange termijn. Tijdens de intake wordt bekeken welke kuur het beste aansluit en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat.

v.a € 95,00
45 min.