MAAK EEN AFSPRAAK

Collageen lichttherapie

Huidveroudering tegengaan op een natuurlijke en relaxte manier doe je met collageen lichttherapie. Ontdek lichttherapie met Beauty Angel bij elle & moi Rotterdam! Heeft jouw huid een oppepper nodig? Wil je jezelf even helemaal overgeven aan totale ontspanning en daarmee je huid verjongen? Lees dan snel verder over wat collageen lichttherapie voor jou kan betekenen.

Beauty Angel staat voor innovatieve collageen lichttherapie met rood licht. Het apparaat maakt gebruik van rood licht met een bepaalde frequentie (630nm) waardoor je lichaam collageen, elastine en hyaluron aanmaakt. Lichttherapie is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Behandelingen

Beauty Angel

Deze behandeling (inclusief oppervlaktereiniging) stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. De huid wordt egaler, poriën verkleinen en het vochtgehalte van de huid verbetert. Je ervaart direct een stralende huid!

€ 39,00
30 min.

Beauty Angel kuur (4 + 1 gratis)

Deze kuurbehandelingen (inclusief oppervlaktereiniging) stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. De huid wordt egaler, poriën verkleinen en het vochtgehalte van de huid verbetert. Rimpels verminderen, de huid wordt steviger en pigmentvlekken verminderen.

€ 156,00
5 x 30 min.

Beauty Angel en bindweefselmassage gezicht

Deze behandeling combineert de bindweefselmassage met collageen lichttherapie.

€ 72,00
60 min.

Beauty Angel en bindweefselmassage kuur (4 + 1 gratis)

Deze behandeling combineert de bindweefselmassage met collageen lichttherapie.

€ 288,00
5 x 60 min.

Voordelen van lichttherapie

Lichttherapie verjongt de huid, ontspant het lichaam en draagt bij aan een goed humeur. De belangrijkste voordelen van lichttherapie voor de huid:

  • Egaliseert en verzacht
  • Laat de huid stralen
  • Verfijnt de poriën
  • Verbetert het vochtgehalte
  • Verbetert de doorbloeding en voert afvalstoffen af
  • Vermindert rimpels in gezicht, hals en decolleté (lange termijn)
  • Vermindert ouderdoms- en pigmentvlekken (lange termijn)
  • Verstevigt de huid (lange termijn)

Maak een afspraak

Maak gebruik van onze innovatieve collageen lichttherapie en boek direct een afspraak. Dit kan via bovenstaande knop. Bekijk hieronder de verschillende behandelingen en wanneer je vragen hebt kun je ons altijd contacteren. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.