fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Peeling gezicht

Elle & Moi Rotterdam

Voor al je beautybehandelingen en meer!

Elle_Moi_&

All round beautysalon

Elle_Moi_&

Producten uit salon ook te koop

Elle_Moi_&

Beautybehandelingen op maat

Een peeling van het gezicht is in veel gevallen een goed idee. Met behulp van een peeling worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid zacht wordt, gaat stralen en de huidtextuur verbetert. Een peeling is voornamelijk effectief bij onzuiverheden, (hyper)pigmentatie en grove poriën. De intensiteit van een peeling wordt altijd afgestemd op je huidtype en huidconditie. Bij ELLE & MOI stemmen we graag een peeling af op jou huid, zodat jouw gezicht weer zal stralen.

Een peeling van het gezicht vermindert tekenen van huidveroudering

Heb je last van acne of een onzuivere huid? Bij ELLE & MOI verzorgen we verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor een stralende en gezonde huid. De IMAGE peeling van het gezicht is er daar één van. Onze skin experts zullen de intensiteit van de peeling van jouw gezicht altijd afstemmen op jouw huidtype en huidconditie.

elle et moi rotterdam kralingen

Op zoek naar hét perfecte beautycadeau?

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauboxen.

make-up blow dry rotterdam

Kies voor jouw beste huid

Een behandeling bij ELLE & MOI in Rotterdam wordt dus altijd helemaal op jouw wensen en behoeftes afgestemd. Daarnaast is het goed om te checken of jouw behandeling vergoed wordt door jouw verzekeraar. Dit is bij acne behandelingen namelijk wel mogelijk. Interesse in een peeling van je gezicht? Boek dan een afspraak met bovenstaande knop. Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.

Natura Bissé

Lees meer »
PerriconeMD

Perricone

Lees meer »