fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Perricone

Perricone MD huidverzorging

Perricone MD werd in 1997 opgericht door de vooraanstaande dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en zeer doeltreffende cosmeceuticals. Gebaseerd op revolutionaire technologieën, zoals DMAE, Alpha Liponzuur, Vitamine C Ester, Tocotriënolen, Cold Plasma transportsysteem, Acyl-Glutathione en Neuropeptiden. Het merk biedt ook Neutriceuticals, supplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan gezondheid en schoonheid.

Huidveroudering verminderen
Dr. Perricone‘s ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Deze stelt dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Deze kunnen worden tegen gegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutriceuticals en cosmeceuticals. Met meer dan 116 internationale patenten en de publicatie van talloze New York Times bestellers, is Dr. Perricone uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van healthy aging.

Detoxfier

ontgift, reinigt, vernieuwt
Ervaar een detox van de huid met deze ontgiftende behandeling. De intensieve dieptereiniging wordt gevolgd door een peeling waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid een zuivere, frisse uitstraling krijgt. De behandeling wordt afgesloten met een masker en ontspannende massage.

Total Refirm

verstevigt, anti-aging, herstelt
Deze behandeling focust op verbetering van gezichtscontouren en het verstevigen van de huid voor een jeugdige uitstraling. De treatment wordt volledig afgestemd op de huidconditie, zorgt voor optimaal huidherstel en wordt afgesloten met een bindweefselmassage.

Strenghten & Calm

kalmeert, verstevigt, anti-aging
Deze behandeling verstevigt het gezicht, de hals en kaaklijn en gaat tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes tegen. De structuurverbeterende en kalmerende treatment bestaat uit reiniging, bindweefselmassage met o.a. Cold Plasma en een klassieke massage van gezicht, nek en schouders.

Voor behandelingen waarbij deze extra’s al zijn inbegrepen geldt geen meerprijs.