fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

permanente make-up (PMU)

PMU Ombré powder brows is een relatief nieuwe vorm van semi permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat, waarbij met behulp van een naald/hygiëne module pigmenten in de lederhuid worden geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar bij permanente make-up wordt dit ‘pigmenteren’ genoemd.

Doordat het piment wordt ingeschaduwd, ontstaat een zacht poeder effect. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen subtiel met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het voordeel hiervan is dat je dagelijks profiteert van mooie perfecte wenkbrauwen,       die je tijdens je make-up ritueel niet meer hoeft bij te werken.  

Het resultaat is semi permanent. Dit houdt in dat je na ongeveer 1 tot 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om je wenkbrauwen weer 100% in shape te brengen. 

De PMU behandeling

Voordat wij beginnen met de behandeling nemen wij je wensen door. We bespreken hoe jij je eigen wenkbrauwen voortekent en wat voor kleur je gebruikt. Vervolgens zullen wij je adviseren over de kleur en vorm die het beste past bij jouw gezicht.

Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen. Dit doen we door onze speciale browmapping techniek waarmee we in 12 stappen een vorm tekenen die past bij jouw gezicht. 

Na jouw goedkeuring beginnen met het toepassen van de powder brows techniek. Nadat de powder brows techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor de nabehandeling. 

Het PMU apparaat

Belangrijk bij PMU behandelingen is om de huid zo min mogelijk te beschadigen. Daarom werkt elle & moi met een hoogwaardig Duits kwaliteit PMU-apparaat met CE keuring; LaBina PL1000.  Hiermee wordt de naald zo ingesteld dat er nooit te diep in de huid gepigmenteerd kan worden. Dit voorkomt trauma aan de huid en zorgt ervoor het dat pigment in de juiste huidlaag wordt geplaatst. 

Dit apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek en het zorgt voor een prachtig en langdurig resultaat. 

GGD keuring

Elle & moi is een door de GGD gecertificeerde salon, voor het veilig uitvoeren van PMU behandelingen volgens de geldende richtlijnen.  Bekijk hier.   

DE VOORDELEN

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Natuurlijk poedereffect
  • Geen kale plekken meer
  • Wakker worden met mooie wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Nauwelijks roodheid of zwelling
  • Geen littekens