MAAK EEN AFSPRAAK

Peelings

enzymepeel rotterdam
Peelings rotterdam

Waarom een peeling?

Met behulp van een peeling worden dode huidcellen verwijderd waardoor de huid zacht wordt, gaat stralen en de huidtextuur verbetert.

Een peeling is voornamelijk effectief bij onzuiverheden, (hyper)pigmentatie en grove poriën. De intensiteit van een peeling wordt altijd afgestemd op je huidtype en huidconditie.

Door de IMAGE skincare peeling in kuurverband te ondergaan worden optimale resultaten geboekt voor de lange termijn. Tekenen van huidveroudering worden verminderd, zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes, littekens vervagen en de huid gaat stralen. Onze skin experts kunnen de intensiviteit van de peeling verhogen naarmate de kuur vordert.

Tijdens de intake wordt bekeken welke kuur het beste aansluit en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat.

IMAGE Skincare – Acné Lift peel*

45 min.

vanaf € 95,00

IMAGE Skincare – Signature Lift peel*

45 min.

vanaf € 95,00

IMAGE Skincare – Wrinkle Lift peel*

45 min.

vanaf € 95,00

IMAGE Skincare – Lightening Lift peel*

45 min.

vanaf € 95,00

IMAGE Skincare kuur (4 + 1 gratis)*

Door de IMAGE skincare peeling in kuurverband te ondergaan worden optimale resultaten geboekt op het gevoor de lange termijn. Acné, tekenen van huidveroudering worden verminderd (zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes), littekens vervagen en de huid gaat weer stralen. De schoonheidsspecialist kan de intensiviteit van de peeling verhogen naarmate de kuur vordert. 

5 x 45 min.

vanaf € 380,00

* De prijs van deze behandeling is van toepassing op peelings met Level 1.
Naarmate de kuur vordert wordt de intensiviteit van de werkstoffen verhoogd. Prijs Level 2 €115,- . Prijs Level 3 €135,-

Beauty-tip: de dagen na een peeling is de huid extra gevoelig voor UV-stralen. Ga je op zonvakantie? Boek dan liever een andere gezichtsbehandeling of zorg ervoor dat je jezelf extra goed beschermt met een product met hoge beschermingsfactor (spf).