MAAK EEN AFSPRAAK

Wenkbrauwen

Perfect gestylde wenkbrauwen

Perfect geëpileerde en strak gevormde wenkbrauwen? Voor oogverblindende wenkbrauwen boek je een behandeling bij één van onze brow specialisten.

Onze professionals weten precies welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht past. Het epileren en modelleren van wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of wax. Het resultaat? Wenkbrauwen met een natuurlijke, symmetrische vorm en haartjes die 3 tot 5 weken wegblijven.

Henna brows en brow lift

Elle & moi biedt verschillende soort wenkbrauwbehandelingen aan. Onderstaand vind je alle behandelingen. Deze zijn ook te combineren met een wimperbehandeling

Wenkbrauwen shapen

In combinatie met gezichtsbehandeling zijn deze behandelingen voordeliger.

Henna brows

Henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft of voor mensen met pigmentverlies en grijze wenkbrauwen. Henna blijft tot twee weken op de huid aanwezig en tot vier weken op de haartjes. Langdurig mooie wenkbrauwen verzekerd dus!

Henna brows behandelingen

Browlift

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift, ook wel brow lift genoemd, is dé behandeling voor perfect gestylde wenkbrauwen waarbij het effect een aantal weken zichtbaar is. Met deze brow techniek worden de wenkbrauw haartjes in een bepaalde richting gestyled en gevormd waardoor je wenkbrauwen er op en top verzorgd uitzien. Bij elle & moi wordt er gewerkt met het merk Elleebana. 

Momenteel zijn fluffy brows de nieuwste trend. Hierbij worden de haren bij de aanzet van de wenkbrauwen omhoog gestyled. Dit is niet voor iedere wenkbrauw mogelijk maar kan bepaald worden door onze brow specialist.

Browlift behandelingen

Beauty-tip: combineer een wenkbrauwbehandeling met een wimper behandeling voor een mooie, frisse blik!