MAAK EEN AFSPRAAK

Hairextensions

Laura Zeeuwen hairextensions

Laura Zeeuwen haar is sterk, mooi en gezond (Remy) haar en staat symbool voor prachtig glamorous haar.

Remy-haar wordt in de haarverzorgingsindustrie algemeen erkend als de allerhoogste kwaliteit van mensenhaar. De reden hiervan is dat de haarschubben van het haar altijd volledig intact worden gehouden in plaats van te worden verwijderd, zoals bij andere soorten niet-remy haar het geval is. Het belang van het behoud van de haarschubben van het haar is een onderdeel van het kwaliteitsproces. 

Daarbij zorgt deze techniek ervoor dat het haar zorgvuldig wordt uitgelijnd zodat het gracieus in één richting valt. Dit resulteert in glanzende en gezonde hair extensions die er volkomen natuurlijk uitzien en ook zo aanvoelen. Remy-haar behoudt altijd zijn buitengewoon glanzende en zachte uiterlijk, gedurende de hele levensduur. 

Elle & moi is de enige salon in de regio Rotterdam die Laura Zeeuwen Haar aanbiedt. 

Feiten over Laura Zeeuwen haar

– voelt zacht en zijdeachtig aan en is volledig klitvrij

– mengt zich soepel en glad met je eigen haar

– kan gemakkelijk worden gekleurd en gestyled

– gaat 1 – 2 jaar mee met de juiste verzorging en onderhoud

– minimale haarbundel 50gram

– verkrijgbaar in +/- 20 inch

– enkelvoudig en dubbel getrokken

– minimale uitval van het haar

Easilocks hairextensions

Elle & moi is de enige salon in Nederland waar wordt gewerkt met de populaire Easilocks hairextensions, welke afkomstig zijn uit Engeland. Bij de Easilock methode wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of naai- en vlechttechnieken waardoor de extensions geen schade veroorzaken aan je eigen haar. De extensions zijn dan ook speciaal ontworpen om de conditie van je eigen haar intact te houden. Ze voelen net zo natuurlijk aan als je eigen haar en dragen zeer comfortabel.

100% menselijk haar

Ook Easilocks gebruikt alleen het beste, 100% menselijke ‘remy’ haar, dat wereldwijd met zorg is geselecteerd. Dit garandeert de meest natuurlijke resultaten, die prachtig integreren met elk haartype en elke textuur. 

Hairextensions intake

Benieuwd wat Laura Zeeuwen en Easilocks hairextensions voor jouw haar kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een intake in met één van onze haarstylisten. 

Aangezien alle hairextensions voor jou persoonlijk besteld moeten worden, zijn de prijzen op aanvraag. Tijdens de persoonlijke intake in de salon bekijken wij welke hairextensions het beste aansluiten bij jouw haarkleur, haartextuur en persoonlijke wensen. Tevens stemmen wij tijdens de intake de prijs met je af.  Neem voor meer informatie contact op via 010 203 7390, of mail naar info@elle-moi.nl.