MAAK EEN AFSPRAAK

Laserontharing

Definitief ontharen | SUPER LASERDEAL

*Let op, deze actie is geldig tot 31-12-2023

DAMES

Small package

oksels, bikinilijn en onder-of bovenbenen 
Van €1.350 voor €950

Medium package

oksels, schaamstreek en gehele benen
Van €1.875 voor €1.375

Large package

gehele lichaam 
Van €2.500 voor €2.000

HEREN

Small package

Borst en buik
Van €1.350 voor €950

Medium package

Rug, nek -en schouders 
Van €1.750 voor €1.350

Large package

Gehele rug, borst en buik 
Van €2.600 voor €2.100

Interesse in onze laserdeals?

Boek hier of maak een afspraak bij onze huidspecialisten en bel 010-2037390. 
Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van deze actie!

Definitieve laserontharing Rotterdam

Ben jij er ook klaar mee om je altijd maar weer te scheren? Om nog maar niet te spreken over de huidirritatie die daarna vaak optreedt. Dan is permanente laserontharing iets voor jou! 

De beste laserapparatuur

Met de Splendor X heeft elle & moi dé beste laserapparatuur in huis om jou voortaan haarvrij door het leven te laten gaan. De Splendor X zorgt voor snel resultaat! Gemiddeld zijn er namelijk 6 behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat de haargroei verdwijnt.

Laserontharen in de winter én zomer

Uniek aan de Splendor X is dat deze beide lasers tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Hierdoor zijn de behandelingen veel effectiever en is het zelfs mogelijk om in de zomer behandelingen te ondergaan. Daarnaast is de laser voorzien van een dubbel koelsysteem voor extra comfort. Het grote voordeel hiervan is dat de behandeling hierdoor als nagenoeg pijnloos wordt ervaren!

Voordelen definitieve laserontharing Splendor X

 • De nieuwste laserapparatuur 
 • Geschikt voor permanente ontharing
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Zelfs behandelen in de zomer
 • Snel resultaat
 • Vrijwel pijnloos

Veelgestelde vragen over permanente laserontharing

Permanente laserontharing is de oplossing tegen overmatige en ongewenste haargroei. Laserontharing werkt snel en effectief om overmatige en ongewenste haargroei definitief vaarwel te zeggen.

Tijdens de behandeling wordt de laserstraal selectief geabsorbeerd door de haren en haarzakjes. De laserstraal wordt vervolgens in het haarzakje omgezet in energie en warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Dit zorgt ervoor dat er geen nieuwe haren meer kunnen ontstaan.

Elle & moi werkt met de Splendor X. Dit is een nieuwe, zeer krachtige en unieke laser die effectief werkt en voor snel resultaat zorgt.

De Splendor X combineert 2 lasers met elkaar. De Alexandrite laser (755 m) met de Nd: YAG laser (1064 nm). Beide lasers kunnen tegelijkertijd gebruikt worden, waardoor de behandelingen veel effectiever zijn dan andere lasers. Ook zorgt de combinatie van beide laserbronnen ervoor dat alle huidtypen effectief behandeld kunnen worden, zelfs de zongebruinde huid.

Voordelen Splendor X

De Splendor X heeft een vierkante spot, dit is uniek op lasergebied. Bij een ronde spot zullen er altijd onbehandelde plekken ontstaan, waardoor er meer behandelingen nodig zijn. Met de vierkante spot kunnen de shots netjes naast elkaar geplaatst worden. Hierdoor kan het volledige huidoppervlakte behandeld worden en daarnaast verminderd dit het risico’s op verbrandingen. Daarnaast heeft de Splendor X een extra spot van 27x27mm, waardoor grote oppervlakten in een korte tijd kunnen worden behandeld.

Voordelen Splendor X in het kort;

 • Unieke blend methode Alexandrite (755 nm) laser en Nd: YAG (1064 nm) laser.
 • Geschikt voor alle huidtypen, zelfs gebruinde huiden
 • Vierkante spot
 • Krachtig en uniek koelsysteem
 • Nagenoeg pijnloos
 • Snel resultaat!

Overmatige en ongewenste gezichts- en lichaamsbeharing kan door middel van de Splendor X worden verwijderd. De effectiviteit van laserontharing hangt af van de haarkleur op het te behandelen gebied. Hoe donkerder de haarkleur is, hoe effectiever de behandeling is. Donkere haren bevatten veel pigment, waardoor de laserstraal zeer goed geleid wordt naar het haarzakje. Een licht haartje (blond, wit of grijs) bevat weinig pigment, hierdoor kan de geleiding van de laserstraal naar het haarzakje niet goed stand worden gebracht wat een nadelig effect heeft op het eindresultaat.

De Splendor X zorgt voor snel resultaat! Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat in haarreductie te behalen. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en is afhankelijk van huidskleur, haarkleur, haardikte, diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd.

De effectiviteit van de laserontharing is afhankelijk van de hoeveelheid haren die zich in de juiste fase bevinden. Deze fase wordt de groeifase genoemd en tijdens deze fase zijn de haartjes in verbinding met de haarwortel. Het haartje wat in de huid zit, geleid de laserstraal naar het haarzakje en haarwortel. Het is per behandeling verschillend hoeveel haren er in de juiste fase zitten. Hierdoor is de effectiviteit per behandeling verschillend.

Gedurende het lasertraject is het belangrijk dat de haren niet worden geharst of geepileerd en dat er geen ontharingscreme wordt gebruikt. De laser reageert op het haartje wat in de huid zit. De laserstralen vernietigen de eiwitten in een haarzakje, hierdoor sterven de haarzakjes af en kan er bij dat haarzakje geen nieuwe haar meer ontstaan.

De behandeling is nagenoeg pijnloos. De Splendor X laser is namelijk voorzien van een dubbel koelsysteem voor extra comfort. Het handstuk is voorzien van een cryotip en van een koude luchtstroom die op de huid wordt toegediend waar de laserspot de huid raakt tijdens de behandeling. Gedurende de behandeling kun je een klein speldenprikje voelen, dit wordt door de dubbele koeling tot het minimum beperkt.

Om de resultaten van laserontharing te bevorderen adviseren wij het volgende:

 • 4 tot 8 weken voor de behandeling niet harsen, epileren of ontharingscrème gebruiken. Voor het gezicht geldt 4 weken en voor het lichaam 6 tot 8 weken.
 • 2 weken voor de behandeling geen zonblootstelling of gebruik van de zonnebank.
 • 1 week voor de behandeling de huid niet exfoliëren.
 • 1 week voor de behandeling geen zuren gebruiken, zoals retinol, glycolzuur, melkzuur of salicylzuur.

Met een zongebruinde huid wordt een huid bedoeld die een lichte tint heeft gekregen door de zon. Huiden die zonverbrand zijn of vele tinten donkerder zijn door langdurige blootstelling aan de zon of zonenbank vallen niet onder de noemer ‘zongebruinde huid’.

 

Het is belangrijk om de zon tijdens het gehele lasertraject zoveel mogelijk te vermijden. Dit omdat de laserbehandeling vele malen effectiever is als de huid rustig is op het gebied van pigmentvorming.

 

Wanneer je kort voor de laserbehandeling in de zon bent geweest met het deel van het lichaam dat je wilt laten laseren, bestaat het risico dat de huid kan gaan reageren met niet gewenste pigmentverschuivingen.

 

Wij adviseren dan ook om zoveel mogelijk de zon te vermijden (minstens 2 weken voor de behandeling) en mocht je met mooi weer iets meer in de zon zitten, gebruik dan in ieder geval een SPF 50, meerdere malen per dag om de huid optimaal te beschermen tegen de UV-straling.

Laserontharing is een snelle behandeling die doorgaans een paar minuten tot een uur duurt. Dit is geheel afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied. Na afloop van de laserbehandeling kan de huid warm en rood verkleurd zijn en kan er een lichte zwelling rondom het haarzakje optreden. Dit verdwijnt echter binnen enkele uren en kan verholpen worden door het koelen van de huid.

Ook adviseren wij om de huid goed te beschermen tegen de zon door gebruik van een SPF met factor 50. Dit om te huid optimaal te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, zoals pigmentverschuivingen.

Lichaamsharen volgen een natuurlijk haargroeicyclus. De laserstraal werkt alleen op de haren die in de groeifase zitten, waardoor de haargroei niet meteen volledig stopt en er meerdere behandelingen nodig zijn. Na een aantal weken wordt de haargroei al veel minder. De overgebleven haren kunt u tussendoor blijven scheren of knippen.

Harsen, epileren of het gebruik van ontharingscrème zorgen ervoor dat de effectiviteit van de behandeling flink afneemt.

De kosten van laserontharing zijn afhankelijk van de te behandelen zones. Je kunt kiezen voor losse behandelingen of pakketten. Het afnemen van een pakket is voordeliger aangezien je altijd meerdere behandelingen nodig hebt en je bij het aanschaffen van een pakket van 6 behandelingen, 1 behandeling gratis krijgt. 

Na de behandeling dient u rekening te houden met het volgende:

 • Tot 2 weken na de behandeling geen zonblootstelling of gebruik van de zonnebank.
 • Tot 1 week na de behandeling de huid niet exfoliëren
 • Tot 1 week na de behandeling geen zuren gebruiken, zoals retinol, glycolzuur, melkzuur of salicylzuur.