MAAK EEN AFSPRAAK

Kleuren

De beste kleurbehandelingen

Ben je nooit écht tevreden wanneer je bij de kapper vandaan komt? Bij elle & moi ben je aan het juiste adres voor de beste kleurbehandelingen!

Professionele haarmerken

Onze professionele hairstylisten geven eerlijke adviezen en creëren op basis daarvan  de best look die bij jou past. Onze salon werkt met de haarkleuringen van Redken Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod!

Tonerbehandeling met Redken Shades EQ incl. blow dry

Deze behandeling is bedoeld om je kleur te onderhouden, tussen de reguliere kleurbehandelingen door. Bijvoorbeeld als je rood, koper of bruin haar hebt wat mooi warm moet blijven, of blond haar wat koel juist koel moet blijven.

Het frist je kleur weer op en vult het pigment weer aan dat in de weken na de kleurbehandeling is vervaagt. Daarnaast knapt je haar er enorm van op door de intensieve hydratatie, die zorgt voor extra verzorging en een prachtige glans. 

Redken Shades EQ is geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en wordt ook vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen, om mooie kleurnuances aan te brengen.

Redken Shades EQ Color Gloss incl. blow dry

Redken Shades EQ is een demi-permanente haarkleuring. Dit houd in dat de kleur langzaam vervaagt, waardoor je geen opvallende uitgroei krijgt. Zeer geschikt wanneer je zin hebt in een nieuwe haarkleur maar niet in een hele drastische verandering. 

Een groot voordeel is dat door de ammoniakvrije formule de haarschubben niet beschadigen en het haar goed gehydrateerd blijft. Het resultaat is een gezonde, gekleurde coupe met een prachtige natuurlijke glans.

Redken Shades EQ is geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en wordt ook vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen, om mooie kleurnuances aan te brengen.

Permanente kleur uitgroei incl. blow dry

Wanneer je huidige  haarkleur is uitgegroeid en je wil deze in één egale kleur  bijwerken (geen highlights of lowlights), dan kies je voor deze behandeling.

Afhankelijk van jouw wensen kan de uitgroei zowel in een donkere of lichte kleur worden gekleurd. 

Wil je toch meer kleurnuances toevoegen aan je haar, dan kun je deze behandeling verder uitbreiden met highlights of een balayage. 

Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Permanente kleur gehele haar incl. blow dry

Geef je de voorkeur aan een egale kleurtint of word je misschien grijs? Bij deze behandeling wordt het haar vanaf de aanzet tot de punten in één volledige kleur gekleurd. 

Wil je toch meer nunances in het haar? Dan is het ook mogelijk om een andere kleurtechniek aan deze behandeling toe te voegen, zoals highlights of een balayage.

Extra’s bij kleurbehandelingen

Redken, Kerastase en Shu Uemura

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen. elle & moi werkt dan ook met de haarkleuringen van Redken. Gecombineerd met de juiste haarverzorging, zoals de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm loop je de deur uit met haar in topconditie!

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.