MAAK EEN AFSPRAAK

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen bij elle & moi in Rotterdam

Met de Lumenis Splendor X laser heeft elle & moi de beste laserapparatuur in huis om professionele laserbehandelingen uit te voeren, wanneer je last hebt van:   

Waarom is de Splendor X laser uniek voor laserbehandelingen?

De Lumenis Splendor X is een zeer krachtige en unieke laser voor diverse laserbehandelingen. Doordat de laser een Alexandrite laser (755 m) combineert met een Nd: YAG laser (1064 nm). Doordat beide lasers tegelijkertijd gebruikt worden, zijn de behandelresultaten veel effectiever. Ook zorgt de combinatie van beide laserbronnen ervoor dat alle huidtypes efficiënt behandeld kunnen worden met één apparaat.

Unieke vierkante spot

Het handstuk van de Splendor X laser heeft een vierkante spot, wat uniek is op het gebied van laserbehandelingen. Hiermee ontstaan er tijdens het behandelen namelijk geen onbehandelde plekken waardoor de behandelingen veel effectiever zijn dan bij reguliere lasers die veelal een ronde spot bevatten. Daarnaast wordt met een vierkante spot ook het risico op verbranding voorkomen, aangezien er geen overlap op de huid plaatsvindt. 

Dubbel koelsysteem

De laser is voorzien van een uniek dubbel koelsysteem voor extra comfort. Doordat de huid meteen gekoeld wordt, zijn de behandelingen nagenoeg pijnloos.

Wil je meer advies? Boek dan een gratis intake bij één van onze huidspecialisten en bel: 010-203 73 90.