MAAK EEN AFSPRAAK

Facials

De beste facials bij elle & moi Rotterdam

Omdat niet iedere huid hetzelfde is, biedt elle & moi ook gezichtsbehandelingen op maat aan. Deze zijn afgestemd op specifieke huidtypen en behoeften. Denk aan een bindweefselmassage om verklevingen te verhelpen en de doorbloeding te stimuleren, facials speciaal afgestemd op de mannenhuid of het behandelen van een onrustige tienerhuid. Onze huidspecialisten en huidtherapeuten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste behandelingen.

Intake custom facial

Kom je voor het eerst en vind je het lastig om uit het uitgebreide aanbod van behandelingen een keuze te maken? Kies dan voor de intake custom facial, waarbij voorafgaand aan de behandeling een huidanalyse plaatsvindt met de Observ. Op basis daarvan bepalen onze huidspecialisten welke behandeling het beste aansluit bij jouw behoeften en de conditie van je huid.

Let op, de prijs die bij deze behandeling wordt vermeld is slechts een indicatie. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de behandeling die in overleg zal worden uitgevoerd.

Bekijk onderstaand het aanbod beauty behandelingen

LPG apparaat

Mesoestetic

Lees meer »
LPG apparaat

Skin Ceuticals

Lees meer »

Natura Bissé

Lees meer »
IMAGE skincare Rotterdam

IMAGE Skincare

Lees meer »
LPG apparaat

Men facial

Lees meer »
LPG apparaat

Teenager facial

Lees meer »