MAAK EEN AFSPRAAK

CND Shellac manicure

CND Shellac manicure bij elle & moi in Rotterdam

CND Shellac is géén vervanger van nagellak of gellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. CND Shellac wordt ook wel een Power Polish genoemd.  Wanneer je stevige nagels van jezelf hebt is een CND Shellac manicure een mooie oplossing voor langdurige kleur op je nagels, zonder dat de natuurlijke nagelplaat beschadigd. De CND Shellac blijft minimaal 2 weken mooi op de nagels.

Heb jij last van breekbare en dunne nagels?
Boek dan BIAB nagels met CND Shellac. Deze manicure behandeling zorgt ervoor dat je nagels niet buigen of breken en dat de CND Shellac gegarandeerd 3-4 weken lang een schitterend resultaat op de nagels geeft. 

CND Shellac manicure

Deze manicure behandeling bestaat uit het vijlen en polijsten van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het lakken van de nagels met CND Shellac.

CND Shellac french manicure

Deze behandeling bestaat uit het vijlen en polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen en het lakken van de nagels met CND Shellac, waarbij op de nageluiteinden een wit randje wordt aangebracht.

CND is hét merk voor een hoogwaardige nagelsalon

De professionals in onze nagelsalon werken met de hoogwaardige producten van CND – Creative Nail Design. Dit merk is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van professionele hand-, nagel- en voetverzorging, inclusief Shellac. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes geen gellak of gelpolish, maar heeft een unieke samenstelling van de beste kwaliteit die geheel veilig is. De lak zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi en gezond blijven doordat het de nagels niet ‘afsluit’. CND Shellac is zelfs geschikt voor zwangere dames!

Boek een manicure in Rotterdam Kralingen

Wil je genieten van verzorgde nagels? Kom dan langs in onze nagelsalon en laat jezelf heerlijk verwennen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl