MAAK EEN AFSPRAAK

Highlights en Balayage

De beste highlights en balayages in Rotterdam

Ben je nooit écht tevreden wanneer je bij de kapper vandaan komt? Bij elle & moi ben je aan het juiste adres voor perfecte highlights of een balagaye!

Professionele hairstylisten

Onze professionele hairstylisten geven eerlijke adviezen en creëren op basis daarvan  de best look die bij jou past. Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod!

Highlights half head incl. Redken toner blow dry

Houd jij van blond dat gezien mag worden, alleen niet té opvallend? Kies dan voor highlights half head. Bij deze techniek worden de folies ingezet over de bovenste laag van het haar, tot ongeveer het hoogste punt van je wenkbrauwen inclusief de kruinpartij en de contouren rondom het gezicht. 

De achter- en onderkant van je haar blijft jouw oorspronkelijke kleur, wat zorgt voor een natuurlijk effect. 

Highlights 3/4 head incl. Redken toner blow dry

Houd jij van blond met contrast en diepteverschil? Een ¾ highlight wordt ingezet tot op de helft van het oor, inclusief de voor -en zijkant van de contouren en het gedeelte van het achterhoofd onder de kruin. 

Doordat de lage nekpartij niet wordt meegenomen, ontstaat er een mooi diepte effect. 

Highlight full head incl. Redken toner en blow dry

Ben jij een echt blondine? Of draag je je haar veel in een staart? Kies dan voor highlights full head. Bij deze techniek worden de folies door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. 

Hiermee kunnen onze haarstylisten jouw haar mooi licht maken, op een natuurlijk manier.

Balayage half head incl. Redken toner en blow dry

Deze techniek is erg populair zowel bij blondines als brunettes. Zelfs in heel donker haar kan een balayage een mooie sun kissed effect geven.

Bij een balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt, waarbij de aanzet donker blijft en de punten lichter worden gemaakt.

Een balayage is heel goed geschikt wanneer je een natuurlijk resultaat wenst en is toe te passen bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een korte coupe, bij stijl, slag of krulhaar.

Als je op zoek bent naar een subtiele stijlverandering, kies dan voor een half head balayage.

Balayage full head incl. Redken toner en blow dry

Deze techniek is erg populair zowel bij blondines als brunettes. Bij de balayage techniek worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt, waarbij de aanzet donker blijft en de punten lichter worden gemaakt.

Ben je op zoek naar een ingrijpende verandering of nieuwe stijl, dan is een full head balayage de beste keuze.

Extra’s bij kleurbehandelingen

Redken, Kerastase en Shu Uemura

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen. elle & moi werkt dan ook met de haarkleuringen van Redken. Gecombineerd met de juiste haarverzorging, zoals de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm loop je de deur uit met haar in topconditie!

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.