MAAK EEN AFSPRAAK

LPG Gezicht

LPG Endermologie® gezichtsbehandeling 

Werken aan een egale en stevige huid?  Bij elle & moi kun je terecht voor innovatieve LPG Endermologie® behandelingen, gericht op het onderhuids bindweefsel. Lees meer.

 
De voordelen van LPG Endermologie®

•    Verstevigt en vermindert rimpels
•    Versnelt de stofwisseling in de cellen
•    Stimuleert de aanmaak van collageen
•    Verbetert de doorbloeding voor een stralende huid

Wij raden altijd aan om een kuur te ondergaan voor het bereiken van een optimaal huidverbeterend resultaat. Een enkele behandeling zal weinig zichtbaar resultaat opleveren.

 

LPG behandelingen voor het gezicht

Wanneer je start met LPG Endermologie® behandelingen ontvang je een uitgebreide intake van een skinexpert, waarbij jouw wensen en huidbehoeften in kaart worden gebracht. Na de intake ontvang je en eerste behandeling zodat je de positieve effecten van Endermologie® op je eigen huid kunt ervaren.

De special treatment met LPG Endermologie® focust zich op het gehele gezicht. De behandeling verstevigt de huid, maakt lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zorgt voor een frisse blik. Deze treatment is inclusief reiniging, milde exfoliatie (scrub), masker en crème. Door de behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen.

elle & moi biedt naast gezichtsbehandelingen ook LPG Endermologie® behandelingen aan voor het lichaam.