MAAK EEN AFSPRAAK

Keratine

Keratinebehandeling bij elle & moi in Rotterdam

Keratine is een lichaamseigen proteïne die zich van natura al in het haar bevindt en zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat zelfs voor 90% uit keratine.

De hoeveelheid keratine in je haar slijt door het toepassen van chemische behandelingen, het gebruik van verkeerde stylingproducten of haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden.

Haarverzorging voor gezond en glanzend haar

Door middel van een Keratine behandeling wordt de verloren proteïne aangevuld, zodat je haar weer gezond wordt, perfect in model valt en glanst als nooit tevoren.

Keratinebehandeling

Geschikt voor pluizig en onhandelbaar haar. Het effect van de behandeling is circa    2-3 maanden zichtbaar.

Veelgestelde vragen over keratinebehandelingen

De belangrijkste oorzaken voor het verlies van keratine in je haar zijn:

 • Slechte kwaliteit shampoo, conditioner en/of verzorgingsproducten
 • Chemische behandelingen zoals verven, blonderen, straightenen.
 • Onnatuurlijk hoge temperaturen door föhnen en stijlen.
 • Klimaat en weersomstandigheden zoals zon, wind en regen.
 • Chloor en zeezout
 • Veroudering van het haar
 • Het zorgt voor een flinke tijdwinst: als je je haar dagelijks stijlt of warmte gebruikt, kan een keratinebehandeling het stylingproces en het drogen van je haar met 50% verkorten
 • Na een keratine behandeling neemt pluis en droogheid voor minimaal 80% af
 • Keratine voedt het haar waardoor het sterker en glanzend wordt

Wij werken met Braziliaanse keratine van het merk COCOCHOCO Professional. Deze keratine is gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat geen formaldehyde, sulfaten en parabenen bevat. De keratine regenereert het haar diep en maakt het permanent recht zonder de structuur van het haar te veranderen.

Het resultaat van de behandeling is gezond, recht, zacht en glanzend haar gedurende 3-4 maanden. De behandeling met deze keratine is geschikt voor alle haartypes.

Voor een goede verzorging is het belangrijk dat je na de keratine behandeling de verzorgende shampoo en conditioner van Keratin Revolution gebruikt. Deze producten zijn rijk aan keratine bestandsdelen die ervoor zorgen dat het effect van de behandeling minder snel afneemt en je haar in goede conditie blijft.

 • Wij raden aan om je haar pas na twee weken weer te kleuren. Wanneer je het eerder kleurt verdwijnt het effect van de keratine behandeling sneller.
 • Zwemmen in een zwembad (Chloor), de zee (zeezout) en kraanwater in het buitenland hebben geen gunstig effect op de kwaliteit van je haar en verkorten de duur van de behandeling.
 • Was je haar niet vaak. Het is aan te raden om dit één à twee keer per week te doen. Keratine behandelingen zijn semipermanent. Dus het keratine gehalte wordt er geleidelijk uitgewassen.

Braziliaanse keratine

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topstylisten alleen. De  juiste producten en haarverzorging is net zo belangrijk. Daarom werken de specialisten van elle & moi met de beste keratine. Dit product onderscheidt zich van andere keratine behandelingen, doordat het formaldhyde vrij is! Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur)advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je altijd bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.