MAAK EEN AFSPRAAK

Dermalogica

Dermalogica producten met hoogwaardige ingrediënten

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van de juiste producten. Daarom gebruikt Dermalogica geen gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. 

Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken en huidirritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. 

Dankzij het ruime assortiment met producten en de expertise van onze Dermalogica huidexperts, komt jouw huid tijdens de behandeling niets tekort en blijft deze in topconditie.

Dermalogica Pro Calm

De Pro Calm behandeling legt de focus op het verzachten en versterken van de gevoelige huid. Het verlicht de geïrriteerde of rode huid en brengt deze weer in balans. Dankzij het gebruik van botanische ingrediënten wordt de huidbarrière versterkt en hersteld. Het resultaat is een huid die weer zacht en comfortabel aanvoelt. Afsluitend zorgt het LED-masker ervoor dat het herstelproces van de huid wordt bevorderd. Het resultaat: een glanzende en gekalmeerde huid. 

Belangrijkste voordelen

Brengt de gevoelige huid tot rust, terwijl het de huidbarrière ondersteunt. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

 • Roodheid verminderen
 • De huid verzachten
 • De huid te balanceren en hydrateren

Dermalogica Pro Firm

De Pro Firm behandeling zorgt ervoor dat het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd worden. Door het toepassen van verschillende bindweefsel en massagetechnieken wordt de huid verstrakt, wat zorgt voor huidverjonging. 

Wil je het maximale uit de behandeling halen? Kies er dan voor om de behandeling af te sluiten met de Dermalux LED-Light Therapy. Deze LED-lamp zorgt ervoor dat doorbloeding extra gestimuleerd wordt zodat afvalstoffen meteen verdwijnen. Het resultaat: een strakke, stralende huid met een prachtige glow!

Belangrijkste voordelen

Levert mooie en professionele resultaten in de bestrijding van huidveroudering. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

 • De huid verstevigen
 • Fijne lijntjes vervagen
 • De huid verhelderen

Dermalogica Pro Clear

De Pro Clear behandeling zorgt ervoor dat de huid grondig wordt ontsmet, ontstekingen verdwijnen en puistjes wegblijven. Door de toepassing van kalmerende werkstoffen en technieken die de huid rustig maken, worden alle soorten acné aangepakt. Van mee-eters tot actieve puistjes. De behandeling wordt afgesloten met het LED-masker, waardoor de activiteit van de acne bacterie in de huid afneemt. Het resultaat: een gereinigde en gladde huid.

Belangrijkste voordelen

Bestrijdt acné, onzuiverheden en verstopte poriën. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen om puistjes, mee-eters en comedonen direct te verminderen. 

 • De huid kalmeren en roodheid verminderen
 • De huid hydrateren en in balans brengen

Dermalogica Pro Bright

De Pro Bright is een intensieve behandeling die de huid een boost geeft waardoor krachtige ingrediënten zoals vitamine C, beter worden opgenomen. PRO Bright vermindert pigmentvlekjes en een onregelmatige teint waardoor een egale, heldere huid ontstaat. Perfect voor de huid met hyperpigmentatie of vlekjes. Het LED-masker zorgt ervoor dat de vorming van pigmentatie nog verder wordt geremd. Het resultaat: een heldere en egale huid.

Belangrijkste voordelen

Bestrijdt hyperpigmentatie, een oneven teint en een doffe huid. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

 • Pigmentvlekjes verminderen
 • De huid verhelderen
 • De teint egaliseren

Dermalogica Pro Skin

De Pro Skin is een gepersonaliseerde (kennismakings) behandeling die speciaal gericht is op een bepaalde zone of conditie van de huid die extra aandacht nodig heeft. De focus ligt tijdens deze behandeling op het herstellen van de huidconditie en het optimaal hydrateren van de huid.