MAAK EEN AFSPRAAK

Men facial

Men facial treatments bij elle & moi in Rotterdam

De huid van de man is doorgaans dikker, steviger, vetter en ervaart meer stress door het scheren maar ook door invloeden van buitenaf. De meeste mannen denken dat hun huid geen verzorging nodig heeft, dit is een fabel! 

Voor de mannenhuid is de juist verzorging essentieel. Elle & moi heeft daarom twee speciale men facial treatments voor mannen samengesteld met als doel; een gezonde en verzorgde huid voor iedere man! 

Men facial treatment by Natura Bissé

 

Tijdens deze behandeling worden de huidverzorgingsproducten van Nature Bissé gebruikt. 

 
Deze behandeling bestaat uit; 

– Intensieve reiniging
– Milde peeling die werkt op de verbetering van de huidstructuur
– Verwijderen van ingegroeide baardharen en onzuiverheden
– Neusharen en oorharen waxen
– Afsluiting met een heerlijk masker en serum
– Ontspannende nek-schouder massage  van 15 min. 

Men facial treatment by Hydrafacial

Het bekroonde HydraFacial Systeem is een techniek om de huid intensief te reinigen.

Een Hydrafacial behandeling bestaat uit meerdere stappen waarbij onzuiverheden en dode huidcellen intensief worden verwijderd. De Hydrafacial Signature behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid gebruikmakend van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 

Kies je voor totale ontspanning? De hydrafacial behandeling is uit te breiden met het hals/decolleté gebied, een bindweefselmassage of een combinate van beiden.

De bindweefselmassage is een mooie toevoeging, aangezien deze zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van onderhuidse afvalstoffen. Dit zorgt meteen voor zichtbare huidverstrakking!