MAAK EEN AFSPRAAK

Olaplex

Olaplex behandeling bij elle & moi in Rotterdam

Is jouw haar droog, dof of voelt het beschadigd aan? Dan is Olaplex dé oplossing! Een Olaplex behandeling zorgt namelijk voor zichtbaar gezond, sterk en glanzend haar. 

Olaplex is een herstelbehandeling die de verbroken zwavelbruggen in het haar herstelt. Deze kunnen breken als gevolg van; 

  • Thermische factoren: gebruik van een föhn, stijl- of krultang; 
  • Mechanische factoren: veel of heftig borstelen;
  • Chemische behandelingen: kleurbehandelingen; 
  • Invloeden van buitenaf: UV, warmte, vocht, chloor etc. 

Olaplex herstelbehandeling

 

Een Olaplexbehandeling kan zowel als een volledige herstelbehandeling worden geboekt, of als aanvulling op een kleurbehandeling. Zoals bij highlights of een balagaye, om het haar te beschermen tijdens het kleuren. 

 

Olaplex bevat geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren en is geschikt voor ieder haartype. Voor het beste herstellende resultaat raden onze haarspecialisten altijd aan om het herstelproduct Olaplex No 3. aan te schaffen,    voor thuisgebruik.  

Olaplex salonbehandeling

 

Olaplex No. 01. 

Deze stap start met het herstellen van het haar. Nr. 01 wordt in de wasbak aangebracht op nat haar. Deze verzorging moet vijf minuten goed intrekken, zodat het haar wordt voorbereid op Olaplex Nr. 02. 

Olaplex No.02 

Deze stap zorgt ervoor dat het herstelproces op gang komt en moet twintig minuten inwerken. Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner. Daarna wordt het haar gedroogd en in model geföhnd.


Olaplex voor thuisgebruik 

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Dit product zorgt ervoor dat het haar na de behandeling zijn kracht behoudt en de kleur langer mooi blijft. Na deze verzorging was je je haar zoals je gewend bent en voor het beste resultaat kies je voor de Olaplex shampoo No 4. en Olaplex No 5. conditioner. 

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

Deze shampoo herstelt het haar tijdens het wassen en brengt de natuurlijke glans weer terug door de toevoeging van vocht en proteïnen.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Deze conditioner herstelt en verzorgt het haar zonder het zwaar te maken. Dit is de laatste stap naar glanzend en gezond haar.

Olaplex No. 6 Bond Smoother

Dit is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor maar liefst 3 dagen. No.6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen.