MAAK EEN AFSPRAAK

Waxen

Comfortabel waxen bij elle & moi in Rotterdam

Je lichaam laten waxen is een goede manier om super lang van ultiem gladde en zachte lichaamsdelen te genieten. Voor een superzacht en glad resultaat ben je bij elle & moi Rotterdam aan het juiste adres! Neem plaats in onze heerlijke comfortabele behandelstoelen en geniet daarna van het langdurige haarvrije resultaat.

Professionele Lycon wax voor effectief ontharen

De waxspecialisten van elle & moi werken met de professionele waxen van Lycon. Lycon is marktleider op het gebied van waxen. Deze waxen zijn zeer zacht voor de huid en daardoor ook geschikt voor gevoelige huidtypen. De behandelingen met Lycon wax zijn vrijwel pijnloos, veroorzaken geen huidirritatie en geven een  100% haarvrij resultaat. Kortom; nooit meer scheren en stoppels!

Heb je vragen of twijfel je over een behandeling? Wij geven je graag advies!

Waxbehandelingen

Boek een waxbehandeling

Wil je heerlijk flaneren over het strand? Of heb je een leuke avond gepland staan en wil je zelfverzekerd voor de dag komen? Boek dan een afspraak bij elle & moi in Rotterdam om je te laten waxen. Kies uit een van onze behandelingen om je te laten waxen en laat je pamperen tijdens een welverdiend self-care moment in onze salon in Rotterdam.

Persoonlijke aandacht

Heb je vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact op. Dit kan via 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl. Wij helpen je graag in het vinden van de juiste behandeling. Weet je al wat je wilt laten waxen bij elle & moi in Rotterdam? Maak dan een afspraak via de bovenstaand afspraak-knop.