MAAK EEN AFSPRAAK

Wimpers

Wimpers verven en stylen bij elle & moi Rotterdam

Lange en donkere wimpers: ze bepalen je oogopslag en zorgen voor een frisse blik! Heb je ze niet van nature? Geen probleem. Van het verven van wimpers tot lash lifting: onze professionals zorgen voor de perfecte oogopslag en adviseren je graag over de behandeling die het beste bij je past.

 

Door wimperhaartjes te verven worden je wimpers voller en lijken ze langer. Het laten verven van je wimpers is vooral voordelig wanneer je ’s ochtends weinig tijd (of zin) hebt om make-up te gebruiken, gevoelige ogen hebt of lenzen draagt.

Tip: combineer deze behandeling met het verven van je wenkbrauwen voor de mooiste, frisse blik!

Wimpers verven

Wimpers liften

Lift je wimpers en geef ze meer volume met een Elleebana lash lift behandeling! Een lashlift wordt in het Nederlands ook wel wimperlift genoemd. Tijdens deze behandeling worden je eigen wimpers vanaf de haarwortel tegen een zachte, siliconen mal gelift met een speciale vloeistof van het merk Elleebana. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe gekrulde vorm zo’n 6 weken blijft zitten. Na het liften van de wimpers wordt een volumizer aangebracht voor extra verzorging.

Tip: voor het beste resultaat van Lash lifting raden we aan om de wimpers ook te laten verven. Hierdoor zien je wimpers er nog mooier en voller uit!

Wimperlift of Lash lift behandeling

Lash botox

Lash botox (of wimper botox) is een diepvoedend masker voor de wimpers. Door Vitamine Lash Botox aan te brengen op de wimpers, worden de wimpers voller, gezonder en langer. Vaak wordt de lash botox toegevoegd aan de wimperverf zodat je én mooi gekleurde wimpers hebt én deze gelijktijdig intensief worden gevoed met gezonde ingrediënten. De wimper botox bevat dus géén parabenen, paraffines, minerale olië of siliconen. 

behandeling