MAAK EEN AFSPRAAK

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen stylen en shapen bij elle & moi Rotterdam

Perfect geëpileerde en strak gevormde wenkbrauwen? Voor oogverblindende wenkbrauwen boek je een brow treatment bij onze brow specialisten. Zij weten precies welke vorm, kleur en type behandeling het beste bij jouw gezicht past, zodat jij met perfect gestylde wenkbrauwen de deur uitstapt!

Henna brows, Brow lift, Hybrid brows voor perfecte wenkbrauwen

Omdat iedere wenkbrauw uniek is biedt elle & moi verschillende typen wenkbrauwbehandelingen aan. Voor een langdurig resultaat kun je bijvoorbeeld kiezen voor Henna brows, Hybrid brows of een Brow lift. Voor de perfecte oogopslag kun je deze ook combineren met één van onze wimperbehandelingen.

Wenkbrauwen verven en shapen

In combinatie met een gezichtsbehandeling zijn deze behandelingen voordeliger.

Henna brows

Henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft of voor mensen met pigmentverlies en grijze wenkbrauwen. Henna blijft tot 2 weken op de huid aanwezig en tot 4 weken op de haartjes. Langdurig mooie wenkbrauwen verzekerd dus!

behandelingen incl. epileren/waxen

Hybrid brows

Hybrid brows is momenteel de allernieuwste wenkbrauwbehandeling. De milde, hoog gepigmenteerde wenkbrauwverf die tijdens deze behandeling wordt gebruikt kleurt zowel de haartjes als de huid. Ideaal om bijvoorbeeld gaatjes in de wenkbrauwen op te vullen. Doordat de wenkbrauwen optisch voller en strakker ogen, ontstaat er een natuurlijk tattoo effect. 

In tegenstelling tot normale wenkbrauwverf of henna, is het resultaat bij Hybrid brows veel langer zichtbaar. De verf blijft namelijk circa 7 dagen op de huid aanwezig en op de wenkbrauwharen is het resultaat zelfs 5-6 weken zichtbaar. 

Een ander voordeel is dat hybridverf ammoniavrij is, in tegenstelling tot reguliere wenkbrauwverf of henna. Hierdoor kunnen de wenkbrauwharen niet uitdrogen of beschadigen en is de kans op een allergie minimaal. 

Hybrid brows geeft niet alleen een mooi resultaat bij natuurlijke wenkbrauwen maar ook bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading. 

Ga jij voor perfect gestylde wenkbrauwen? Combineer dan een Hybrid brows behandeling met een Brow lift, zodat je wenkbrauwharen meteen gelift worden. 

behandelingen incl. epileren/waxen

Brow Lift of wenkbrauwlift

Een brow lift, ook wel een wenkbrauwlift genoemd, is dé behandeling voor perfect gestylde wenkbrauwen waarbij het effect een aantal weken zichtbaar is. Met deze brow techniek worden de wenkbrauw haartjes bij de aanzet van de wenkbrauwen omhoog gestyled en vervolgens met een speciale brow lotion gefixeerd. Hierdoor zien je wenkbrauwen er op en top verzorgd uit. 

behandelingen incl. epileren/waxen

Beauty-tip: combineer een wenkbrauwbehandeling met een wimperbehandeling voor een mooie, frisse blik!