MAAK EEN AFSPRAAK

Skin Ceuticals

SkinCeuticals huidverzorging met krachtige anti-oxidanten

Skin Ceuticals biedt geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

De krachtige formules zijn ontwikkeld na decennia van huidkankeronderzoek, wat heeft geleid tot belangrijke doorbraken in antioxidantproducten. De formules bevatten hoge concentraties pure werkzame ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal doordringen in de huid.

De klinische huidverzorging van Skin Ceuticals, wordt geproduceerd in de VS en wordt gebruikt door huidspecialisten zoals dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten, voor dagelijks thuisgebruik en als aanvulling op esthetische ingrepen.

De producten zijn samengesteld om tekenen van huidveroudering te corrigeren, de gezonde huid te beschermen en schade in de toekomst te voorkomen.

Skin C Acné

De SkinCeuticals Acné behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de complexe condities van een onzuivere / acné huid, zoals overproductie van talg, een oneffen structuur, comedonen, roodheid en pigmentatie. Tijdens deze behandeling worden huidverbeterende en kalmerende technologie gecombineerd om de uitstraling van de huid te verbeteren. Hierdoor worden onzuiverheden tegengegaan en roodheid verminderd.

Ook is deze behandeling perfect voor een huid die zowel tekenen van acné, als huidveroudering vertoont.

Skin C Hydration

De SkinCeuticals Hydration behandeling bevat geavanceerde hydraterende ingrediënten om verloren hydratatie bij een matte huid met tekenen van droogheid, dehydratatielijntjes, ruwe textuur en vertraagde celvernieuwing, te herstellen en te behouden. In combinatie met een dubbele exfoliatie die de huid regenereert en tegelijkertijd hydrateert, zal deze behandeling zorgen voor een gevoede, gehydrateerd soepele en stralende huid.

Door de behandeling uit te breiden met een bindweefselmassage worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de huid zichtbaar gelift.

Tip: deze behandeling is een echte aanrader als je ’s avonds een feestje hebt en er stralend uit wilt zien!

Skin C Anti-aging

De SkinCeuticals anti-aging behandeling combineert geavanceerde exfoliatie technieken met hoge concentraties antioxidanten om uitstraling, teint en huidstructuur te verbeteren bij huidveroudering. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar door een stralende frisse en energieke huid!

Door de behandeling uit te breiden met een bindweefselmassage worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de huid zichtbaar gelift.

Skin C Pigmentation

De SkinCeuticals Pigmentation behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de complexe condities van hyperpigmentatie, zoals een vlekkerige uitstraling, oneffen teint, zonschade en/of hormonale pigmentatie. 

Door het combineren van geavanceerde technologieën met exfolierende methoden, helpt deze behandeling bij het verbeteren van verkleuring om een gladde, heldere huid te verkrijgen met een mooie gelijkmatige teint.

Door de behandeling uit te breiden met een bindweefselmassage worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de huid zichtbaar gelift.

Skin C Hydrafacial

De kenmerkende antioxidantenbehandeling van SkinCeuticals in combinatie met de HydraFacial maximaliseert pure, krachtige, effectieven ingredienten met de HydraFacial-signature voor het reinigen, extraheren en hydrateren van verschillende huidtypen. 

Deze behandeling is geschikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Voorafgaand aan de behandeling wordt door één van onze huidexperts bekeken aan welke werkstoffen de huid behoefte heeft.