MAAK EEN AFSPRAAK

Pedicure

Pedicure behandeling Rotterdam

Een pedicure boeken bij elle & moi in Rotterdam kan in veel verschillende gevallen een goed idee zijn. Onze voeten krijgen heel wat te verduren en het is daarom belangrijk om ze goed te verzorgen. 

Professionele pedicure behandelingen

Wil je graag zachte en verzorgde voeten, mooi gelakte teennagels en/of voetproblemen laten verhelpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onderstaande de verschillende behandelingen waaruit je kunt kiezen. 

Pedicure

Deze basis pedicure behandeling bestaat uit; Het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt met behulp van  snijden. Eventueel aangevuld met het behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven. 

Pedicure met SPA foot treatment

Deze pedicure behandeling bestaat uit: Het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt met behulp van snijden. Eventueel aangevuld met het behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven. Voor meer comfort en ontspanning worden de voeten extra verzorgd met een voetenbad, scrub en een voetmassage. 

SPA foot treament

Deze cosmetische pedicure behandeling is bedoelt voor comfort en ontspanning. De behandeling bestaat uit; een verzorgend voetenbad met de verzorgende producten van CND, knippen en vijlen van de nagels, oppervlakkig eelt verwijderen (let op, er wordt geen eelt weggesneden). Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een extra verzorging van de voeten, incl. een voetmassage.  

CND Shellac

Deze behandeling bestaat uit het lakken van de teennagels met CND Shellac, inclusief het vijlen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

CND Shellac french

Deze behandeling bestaat uit het lakken van de teennagels met CND Shellac, inclusief het vijlen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

Overige behandelingen

Voordelen van een pedicure bij beautysalon elle & moi

Met een pedicure kun je er natuurlijk voor zorgen dat je weer mooi verzorgde voeten hebt. Maar wanneer je last hebt van bepaalde voetproblemen is het zeker aan te raden een pedicure te boeken. Een pedicure draagt bij aan gezonde voeten en nagels, en verhelpt veelvoorkomende voetproblemen zoals:

  • Eeltplekken
  • Likdoorns
  • Een droge huid
  • Kloven
  • Kalknagels/schimmelnagels
  • Ingegroeide teennagels

Kom langs en laat je adviseren

Bekijk hieronder de verschillende behandelingen en boek snel een pedicure bij elle & moi in Rotterdam via de bovenstaande knop. Wil je jezelf helemaal laten verwennen? Combineer dan een pedicure met een manicure, blow dry of andere behandeling en straal van top tot teen! Heb je vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.