MAAK EEN AFSPRAAK

Natura Bissé

Natura Bissé huidverzorging

Natura Bissé onderscheidt zich sinds de oprichting in 1979 door innovatie en veelzijdigheid. Telkens weer verrast en verandert het Spaanse familiebedrijf de cosmeticawereld met vernieuwende behandelingen en producten, die effectiviteit koppelen aan luxe en beleving. 

Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld, in nauwe samenwerking met dermatologen en medisch specialisten. Ze bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen, die dankzij de unieke transportsystemen van Natura Bissé ook in de diepere huidlagen werken aan anti-aging en huidverbetering. 

Luxe skincare

Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. Natura Bissé is dan ook te vinden in toonaangevende salons, vijfsterrenhotels en warenhuizen. 

Natura Bissé Stabilizing Experience

Een zeer effectieve behandeling, die de zuiverheid en frisse uitstraling herstelt van een onzuivere huid, die de neiging heeft te glanzen of onzuiverheden en acne kan ontwikkelen. 

De bijzondere combinatie van prebiotica, zuren en retinol vernieuwt de huidtextuur, vermindert grove poriën en brengt de huid in balans door de talgproductie te controleren en de huid te hydrateren. Balancing cranial massage, ontspannings-massage en lymfedrainage maken deze behandeling zeer effectief en ontspannen.

Natura Bissé Diamond Luminous treatment 

Een intensief corrigerende, verhelderende behandeling voor een huid met kleurverandering of pigmentvlekken, veroorzaakt door bijvoorbeeld ontstekingen, zonschade, veroudering en hormoonverandering. Met deze behandeling worden bestaande verkleuringen verhelderd en wordt het ontstaan van nieuwe verkleuringen voorkomen. Geschikt voor ieder huidtype met als eindresultaat een heldere huid met minder zichtbare lijntjes.

Natura Bissé Diamond Energy Facial

Deze high-end gezichtsbehandeling bevordert de celvernieuwing voor een verstevigend en liftend effect. In deze behandeling wordt de MYO-Facial Lifting Massage Advanced toegepast, een zeer intensieve, maar aangename massage om de gezichtscontouren en het volume van de huid te verbeteren. De stimulerende massage wordt ondersteund door een Guasha massage. De behandeling wordt afgesloten met het contour verbeterende alginaten masker.

Natura Bissé Vitamine C-boost

Een intensieve Vitamine C-boost voor de huid met krachtige antioxidanten uit Vitamine C die huidveroudering tegengaan. Tijdens de ontspannende treatment wordt gebruik gemaakt van Citrus aromatherapie. De behandeling verheldert en egaliseert de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en herstelt de huidstructuur. Gegarandeerd een stralende en frisse huid!

Natura Bissé Essential Shock 3D Collagen

Een gezichtsbehandeling die vroegtijdige huidveroudering tegen gaat en de huid intensief verstevigt met een cocktail van essentiële voedingsstoffen. De behandeling bevat een professionele exfoliatie op basis van AHA’S, waaronder glycolzuur voor effectieve regeneratie en intense hydratatie van de huid. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar en de poriën verfijnen. Dit resulteert in een stevigere huid met meer elasticiteit en een gezonde uitstraling.