MAAK EEN AFSPRAAK

Pigmentvlekken

Laseren van pigmentvlekken bij elle & moi in Rotterdam

Naast permanente laserontharing en laserbehandelingen voor kalknagels, is de Lumenis Splendor X laser van elle & moi zeer geschikt voor het laseren van pigmentvlekken op het gezicht en het lichaam. De Lumenis Splendor X kan namelijk tot op de millimeter bepalen welk gebied exact aangepakt moet worden. Dit betekent dat de laser zowel in de oppervlakkige lagen als in de diepere huidlagen effectief is bij een laserbehandeling van pigmentvlekken.

Hoe werkt een laserbehandeling van pigmentvlekken?

Door het gebruik van een speciale golflengte, reageert de laser alleen op het overtallige pigment in de huid. Voordeel hiervan is dat de omliggende huid niet beschadigt. Omdat er warmte vrijkomt bij de de laserbehandeling kan er een korstje ontstaan, dit verdwijnt met enkele dagen.

Wanneer zie je resultaat na het laseren van pigmentvlekken?

Over het algemeen zie je na de eerste laserbehandeling van pigmentvlekken al een groot verschil in de kleur van de pigmentvlek. Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen voor nodig om de pigmentvlek volledig te verwijderen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de pigmentvlek nooit meer terugkomt, pigment kan altijd weer getriggerd worden door de zon. In sommige gevallen adviseren wij dan ook om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te doen om het pigment opnieuw te laseren.

Prijzen laserbehandelingen pigmentvlekken

Wil je meer advies? Boek dan een gratis intake bij één van onze huidspecialisten en bel: 010-203 73 90.