MAAK EEN AFSPRAAK

Massages

Ontspan tijdens een massage bij elle & moi in Rotterdam

Wil je genieten van een heerlijke massage in onze prachtige beautysalon in Rotterdam Kralingen? Kom langs en geniet van de rustgevende atmosfeer en heerlijke zachte en verwarmde massagebanken. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken. Naast de meer klassieke massages zoals een deep tissue -of relax massage kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een aroma therapie massage of zwangerschapsmassage.

Samen genieten? Boek dan een duo massage

Wil je graag met z’n 2-en genieten van een heerlijke massage? Dat kan! Wij hebben een speciale behandelkamer voor duo massages beschikbaar. Tip; geef wel bij de boeking aan dat het om een duo massage gaat.

Relax body massage

Bij de elle & moi relax body massage gaat het uitsluitend om rust en ontspanning. Bij deze massage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij vloeiende, glijdende bewegingen worden gemaakt. Aangezien ontspanning het voornaamste doel is van de massage, zijn de bewegingen extra langzaam en licht. Door de zachte en middelmatige druk van de handen op het lichaam, zorgen onze masseurs ervoor dat je heerlijk ontspant.

Een relaxmassage is beslist niet hetzelfde als een bindweefsel- of een deep tissue massage! Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af.

Relax body massage incl. hoofd of voetmassage meerprijs €20,-

Aroma therapy experience massage

Deze massage start met een kort consult om te bepalen wat jouw emotionele en lichamelijke behoeftes zijn. Vervolgens kies je via een aroma-test de meest geschikte olie. Je hebt de keuze uit 12 signature oliemengsels, die geformuleerd zijn met plantaardige plant- en bloemoliën. De exotische geuren en therapeutische krachten van deze oliën zijn goed voor het lichaam en de geest.

Met de door jou gekozen olie brengt de masseuse zachtjes druk aan om het zenuwstelsel te stimuleren, daarbij wordt gebruik gemaakt van Zweedse en neuromusculaire technieken om je spieren te ontspan­nen en lymfedrainage toe te passen, waardoor een gezonde bloedsomloop wordt gestimuleerd. De effecten van deze behandeling merk je van je hoofd tot aan je tenen; alle stress en spanning zullen van je af glijden. Goed voor je geest, lichaam én ziel.

Aroma therapy intensive muscle relief massage

De elle & moi aroma therapy intensive muscle relief massage gaat uitsluitend om rust en ontspanning. Aangezien ontspanning het primaire doel van de massage is, zijn de bewegingen van de masseur extra langzaam en licht, met een zachte of middelmatige druk. Een relaxmassage is beslist niet hetzelfde als een bindweefsel- of een deep tissue massage. Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af.

Aroma therapie pregnancy massage

Een zwangerschapsmassage op basis van Aroma Therapy is een zachte en ontspannen massage, gecombineerd met etherische oliën. Deze oliën worden afgestemd op jouw persoonlijke gemoedstoestand. Dit zorgt ervoor dat klachten zoals stress, zenuwen, neerslachtigheid en energiegebrek zullen verbeteren.

Tijdens de massage worden je buik en bepaalde drukpunten vermeden, aangezien deze in verbinding staan met je baarmoeder. Er wordt extra aandacht besteedt aan je benen, aangezien deze tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een massage vermindert deze klachten aanzienlijk. Ook worden je nek, schouders en rug gemasseerd omdat deze tijdens een zwangerschap veel te voortduren hebben.

De voordelen van een zwangerschapsmassage:

  • Het verhoogt je mentale gezondheid
  • Het verlicht pijnklachten en maakt spieren weer soepel
  • Het werkt vochtafdrijvend 
  • Het verbetert de bloedcirculatie
Gedurende de massage lig je op je  rug of op je zij, waarbij je buik en knieën worden ondersteund met een speciaal kussen. 

Deep tissue body massage

De elle & moi deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen en klachten te verminderen. Of zelfs te laten verdwijnen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Deze massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt deze blokkade(s) op te heffen.

Deep tissue body massage incl. hoofd of voetmassage meerprijs €20,-

Nek, schouder –en rugmassage

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid. Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.