MAAK EEN AFSPRAAK

Hydrafacial

Ervaar de ultieme HydraFacial ervaring!

Het bekroonde HydraFacial Systeem is een nieuwe techniek om de huid intensief te reinigen, te extraheren en te hydrateren, door middel van de gepatenteerde Vortex-Fusion®-technologie.

Een Hydrafacial behandeling bestaat uit meerdere stappen waarbij onzuiverheden en dode huidcellen intensief worden verwijderd, gebruikmakend van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze zorgen ervoor dat de gezondheid van de huid verbetert en deze wordt gevoed en beschermd. Na de behandeling is de huid helemaal opgefrist, wat resulteert in een stralende glow.

De HydraFacial kan worden ingezet voor onderstaande huidproblemen;
  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • vette en verstopte huid
  • grove poriën

Een HydraFacial behandeling bestaat uit de volgende 4 stappen:

Stap 1: Het reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)
Stap 2:
Een milde peeling om vuil uit de poriën te verwijderen. 
Stap 3:
Het verwijderen van diepe onzuiverheden (pijnloos).
Stap 4:
Het toevoegen van antioxidanten en hyaluronzuur om de huid te voeden en te beschermen.

HydraFacial Signature

De Signature behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid gebruikmakend van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze behandeling is uit te breiden met het hals/decolleté gebied, een bindweefselmassage of een combinate van beiden.

De bindweefselmassage is een mooie toevoeging, aangezien deze zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van onderhuidse afvalstoffen.

HydraFacial Deluxe

De Hydrafacial Deluxe behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid gebruikmakend van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Daarbij worden specifieke huidproblemen aangepakt door toevoeging van een premium booster naar keuze. Dankzij de toevoeging van LED-licht therapie worden de resultaten van deze behandeling verhoogd en verlengd.

Deze behandeling is uit te breiden met het hals/decolleté gebied, een bindweefselmassage of een combinate van beiden.

Hydrafacial Platinum

De Platinum behandeling start met het ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage. Vervolgens wordt de huid grondig gereinigd en gehydrateerd, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een premium booster naar keuze. De resultaten van deze behandeling worden verhoogd en verlengd dankzij de toevoeging van LED-licht therapie.

De Platinum HydraFacial is de all-in-one behandeling inclusief lymfedrainage, booster én LED voor het beste resultaat. De lymfedrainage voegt een wellness ervaring toe aan deze behandeling. De bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van onderhuidse afvalstoffen.

Hydrafacial Perk Eye & Lip

Elke Hydrafacial behandeling is uit te breiden met een Perk Eye of Lip booster. 

Perk Lip booster

Een verfrissende behandeling die exfolieert, hydrateert en de lippen volume geeft. Deze booster zorgt voor het verminderen van droge of beschadigde lippen en hersteld de soepelheid van de lippen waardoor deze weer voller worden.  

 Perk Eye booster

Hydrateert en verheldert de ogen, voor een frisse en hernieuwde uitstraling. Met behulp van deze booster verbetert de zachtheid, zuiverheid, algemene helderheid en hydratatie van de huid rondom de ogen. Tevens vermindert het zwelling rondom de ogen.