MAAK EEN AFSPRAAK

Hairextensions

Easilocks rotterdam

Easilocks hairextensions
ELLE & MOI werkt als eerste (en enige) in heel Nederland met Easilocks. Bij de Easilock-methode wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of naai- en vlechttechnieken. Easilocks veroorzaken geen schade aan je eigen haar. Ze zijn speciaal ontworpen om de conditie van je eigen haar intact te houden. De Easilock-extensions voelen net zo natuurlijk als je eigen haar, zien er net zo natuurlijk uit en dragen zeer comfortabel.

100% menselijk haar
Easilocks gebruikt alleen het beste, 100% menselijke ‘remy’ haar dat wereldwijd met zorg is geselecteerd. Dit garandeert de meest natuurlijke resultaten, die prachtig integreren met elk haartype en elke textuur.

Hollywood’s geheim
Easilocks is een van de best bewaarde geheimen van Hollywood. Veel A-sterren zijn fan van dit organische alternatief voor voller haar, wetende dat de conditie van hun eigen haar volledig intact blijft wanneer de Easilock-extensions worden verwijderd.  

Benieuwd wat Easilocks voor jouw haar kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan onze haarstylisten. Aangezien iedere behandeling op maat gemaakt wordt, zijn de prijzen op aanvraag. Neem telefonisch contact op of loop binnen! 

Easilocks intake

gratis

Easilocks hairextensions

prijs op aanvraag