MAAK EEN AFSPRAAK

Hairextensions

Hairextensions laten plaatsen in Rotterdam

Elle & moi werkt als eerste en enige aanbieder in Nederland met de populaire Easilocks hairextensions, welke afkomstig zijn uit Engeland. Bij de Easilock methode wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of naai- en vlechttechnieken waardoor de extensions geen schade veroorzaken aan je eigen haar. De extensions zijn dan ook speciaal ontworpen om de conditie van je eigen haar intact te houden. Ze voelen net zo natuurlijk aan als je eigen haar en dragen zeer comfortabel.

100% menselijk haar

Easilocks gebruikt alleen het beste, 100% menselijke ‘remy’ haar, dat wereldwijd met zorg is geselecteerd. Dit garandeert de meest natuurlijke resultaten, die prachtig integreren met elk haartype en elke textuur. Na de persoonlijke intake die wij vooraf met jou inplannen, bestellen wij de juiste hairextensions die perfect aansluiten bij jouw haarkleur en -textuur.

Hollywood’s geheim

Easilocks is een van de best bewaarde geheimen van Hollywood. Veel A-sterren zijn fan van dit organische alternatief voor voller haar, wetende dat de conditie van hun eigen haar volledig intact blijft wanneer de Easilock extensions worden verwijderd. Elle & moi is de enige salon in Nederland waar Easilocks extensions worden aangeboden.

Easilocks hairextensions intake

Benieuwd wat Easilocks hairextensions voor jouw haar kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een intake in met één van onze haarstylisten. Aangezien de hairextensions voor jou persoonlijk besteld moeten worden, zijn de prijzen op aanvraag. Neem voor meer informatie contact op via 010 203 7390, of mail naar info@elle-moi.nl.

Easilocks intake

gratis

Easilocks hairextensions

prijs op aanvraag v.a. € 229,00