MAAK EEN AFSPRAAK

Hairextensions

elle & moi werkt als eerste (en enige) in heel Nederland met Easilocks hairextensions in haar salon in Rotterdam. Bij de Easilock methode wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of naai- en vlechttechnieken. Easilocks veroorzaken geen schade aan je eigen haar. Ze zijn speciaal ontworpen om de conditie van je eigen haar intact te houden. De Easilock extensions voelen net zo natuurlijk als je eigen haar, zien er net zo natuurlijk uit en dragen zeer comfortabel. Bij elle & moi in Rotterdam laat je deze hairextensions bestellen en zetten door een kapper die hier speciaal in getraind is.

100% menselijk haar

Easilocks gebruikt alleen het beste, 100% menselijke ‘remy’ haar dat wereldwijd met zorg is geselecteerd. Dit garandeert de meest natuurlijke resultaten, die prachtig integreren met elk haartype en elke textuur. Wij bestellen de hairextensions die perfect aansluiten bij jouw haarkleur en -textuur en zetten deze dan in onze gezellige salon in Rotterdam.

Hollywood’s geheim

Easilocks is een van de best bewaarde geheimen van Hollywood. Veel A-sterren zijn fan van dit organische alternatief voor voller haar, wetende dat de conditie van hun eigen haar volledig intact blijft wanneer de Easilock extensions worden verwijderd. Je kunt nu deze hairextensions bestellen en laten zetten bij elle & moi in Rotterdam! Wij zijn zelfs de enige salon in Nederland waar dit mogelijk is.

Easilocks intake

gratis

Easilocks hairextensions

prijs op aanvraag v.a. € 229,00

Een behandeling op maat

Benieuwd wat Easilocks voor jouw haar kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan onze haarstylisten. Aangezien iedere behandeling op maat gemaakt wordt en wij de hairextensions voor jou persoonlijk moeten bestellen, zijn de prijzen op aanvraag. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 010 203 7390, mail ons via info@elle-moi.nl of loop een keer binnen voor een intake! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een prachtige knipbeurt of een blow dry.