fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Manicure

Manicure behandeling Rotterdam

Boek een manicure behandeling voor handen die gezien mogen worden. Welke behandeling het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en leefstijl. De nagelspecialisten van elle & moi Rotterdam adviseren je graag. Neem plaats, relax en laat je inspireren!

Onderstaand vind je onze basis manicure, die je kunt uitbreiden met CND Shellac en CND Vinylux nagellak. 

Is dit niet waar je naar opzoek bent? Bekijk dan onze andere nagelbehandelingen, zoals CND Shellac, CND Brisa gel of BIAB nagels.

SPA manicure

Deze behandeling bestaat uit een handbad, het vijlen en polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen, een peeling of handmasker met CND verzorgingsproducten. De spa manicure kan uitgebreid worden met het lakken van de nagels met CND Vinylux nagellak

Ben je benieuwd naar onze overige manicure behandelingen zoals;  CND Shellac, CND Brisa gel of BIAB Natural Nail Treatment? Klik dan hier.  

Little Diva manicure (6-12 jaar)

CND is hét merk voor een hoogwaardige nagelsalon

De professionals in onze nagelsalon werken met de hoogwaardige producten van CND (Creative Nail Design). Dit merk is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van professionele hand-, nagel- en voetverzorging, inclusief Shellac. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes geen gellak of gelpolish, maar heeft een unieke samenstelling van de beste kwaliteit die geheel veilig is. De lak zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi en gezond blijven doordat het de nagels niet ‘afsluit’. CND Shellac is zelfs geschikt voor zwangere dames!

Boek een afspraak voor verzorgde nagels

Wil je genieten van verzorgde nagels? Kom dan langs in onze salon en laat jezelf heerlijk verwennen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl