MAAK EEN AFSPRAAK

Manicure

Mooi verzorgde handen en nagels krijg je alleen bij een hoogstaande nagelsalon. Een manicure van onze nagelstylistes is de beste manier om jouw handen en nagels in topconditie te krijgen, voor handen die gezien mogen worden. Uitgebreide verzorging, vijlen en polijsten of alleen je nagels laten lakken: welke behandeling het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en leefstijl. De manicures (en pedicures) van elle & moi Rotterdam adviseren je graag. Neem plaats, relax en laat je inspireren door onze nagelstylistes!

Manicure

Deze behandeling bestaat uit het vijlen en polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen. Eventueel aangevuld met het lakken van de nagels met CND Vinylux nagellak.

CND Shellac manicure
Deze behandeling bestaat uit het vijlen en polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen,
lakken van de nagels met CND Shellac.

CND Shellac french manicure
Deze behandeling bestaat uit het vijlen en polijsten van de nagels, nagelriemen verzorgen,
lakken van de nagels met CND Shellac, waarbij op de nageluiteinden een wit randje wordt
aangebracht.

CND is hét merk voor een hoogwaardige nagelsalon

De professionals in onze nagelsalon werken met de hoogwaardige producten van CND (Creative Nail Design). Dit merk is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van professionele hand-, nagel- en voetverzorging, inclusief Shellac. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes geen gellak of gelpolish, maar heeft een unieke samenstelling van de beste kwaliteit die geheel veilig is. De lak zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi en gezond blijven doordat het de nagels niet ‘afsluit’. CND Shellac is zelfs geschikt voor zwangere dames!

Boek een afspraak voor verzorgde nagels

Wil je genieten van verzorgde nagels? Kom dan langs in onze nagelsalon en laat jezelf heerlijk verwennen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl