MAAK EEN AFSPRAAK

Perris Monte Carlo

De Perris Monte Carlo Collectie moet je wel intrigeren met zijn brede variëteit aan verfijnde parfums, gecreëerd uit de edelste grondstoffen. Die passie heeft geresulteerd in de volgende ultieme, geraffineerde melanges. Elk ervan is op zijn eigen wijze exclusief, prestigieus en elegant.
Goud staat in elke cultuur voor macht, rijkdom, luxe, succes en duurzaamheid… Goud is de kleur van prestige en luxe. De goudkleurige verpakking onderstreept het edele karakter van onze Perris Monte Carlo parfums.

 

Parfum Collectie verkrijgbaar bij ELLE & MOI:

 

MUSK EXTRÊME

Musk is een belangrijke noot in de parfumeriekunst. Het heeft een buitengewoon sterk reukeffect omdat het inwerkt op de psyche en helende eigenschappen heeft. De geur is geraffineerd, zeer sensueel, warm en langdurig. Kopnoten Bergamot Hartnoten Jasmijn Anjer Basisnoten Amber Musk Florentijnse Iris-absolue Rozenabsolue Vanilleabsolue Cumarine Onze formule gaat terug op een formule van Houbigant uit 1928, waarvan de aldehyde structuur is verrijkt met Bergamot, Iris-absolue, Vanille-absolue, Rozenabsolue, Civet en MUSK. Om het Musk-facet te benadrukken hebben we de originele formule verrijkt met een flinke hoeveelheid moderne Musk-moleculen.

 

ESSENCE DE PATCHOULI

De historisch welbekende Patchouliblaadjes werden door zijde- en kasjmierhandelaren gebruikt om hun kostbare stoffen te parfumeren voor hun rijke Europese klanten. Deze gewoonte maakte de geur populair. Die laat zich omschrijven als een houtig, bladachtig, natuurlijk aroma dat een mooi aura achterlaat. Kopnoten Hartnoten Rozen- Absolue Geranium Basisnoten Cederhout Guajak- Hout Patchoeli Musk Labdanumabsolue Cumarine Vanille Absolue In ons parfum gebruiken we natuurlijke essentiële Patchoeli-olie, in het hart geharmoniseerd door rijke, sensuele Rozenabsolue en Geranium, en in de basis verfijnd met een oosters/houtige toets door vermenging met Labdanum-absolue, Vanille-absolue, Iris, Cashmeran en edele houtsoorten. Het resultaat is een geraffineerde Chypre/Oosterse melange: rijk, warm, droog maar zacht. Florentijnse iris

 

OUD IMPERIAL

In deze melange komt Agarhout samen met andere edele houtnoten zoals Atlas-ceder, Vetiver uit Java en Sandelhout om het natuurlijke houtige en leerachtige karakter van deze prachtformule te accentueren. Kopnoten Jasmijn Komijn Hartnoten Wierook Patchoeli Saffraan Basisnoten Sandelhout Agarhout Ceder Cisteroos Vetiver