MAAK EEN AFSPRAAK

Acné behandeling

Elle & Moi Rotterdam

Voor al je beautybehandelingen en meer!

Elle_Moi_&

All round beautysalon

Elle_Moi_&

Producten uit salon ook te koop

Elle_Moi_&

Beautybehandelingen op maat

Een acne behandeling kan uitkomst bieden wanneer je veel last hebt van deze vervelende aandoening. Heb je alles al geprobeerd en ben je nu echt toe aan een effectieve behandeling? De huidtherapeut van ELLE & MOI kan jou helpen met het verminderen en voorkomen van acne. Met persoonlijk advies en een behandeling op maat, zorgen wij ervoor dat jij zonder onzuiverheden kunt leven.

Kies voor een effectieve acne behandeling

Wanneer je last hebt van acne kan dit in je dagelijks leven best in de weg zitten. Bij ELLE & MOI begrijpen we dit en helpen we je graag met het verminderen en voorkomen van jouw acne met een specialistische behandeling. Wij doen graag een gratis huidanalyse om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Heb je geen last van acne, maar wil je wel je onzuiverheden laten aanpakken? Boek dan een van onze andere gezichtsbehandelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke peeling?

elle et moi rotterdam kralingen

Op zoek naar hét perfecte beautycadeau?

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauboxen.

make-up blow dry rotterdam

Boek nu een afspraak

Wanneer jij je acne wilt laten aanpakken, kies je natuurlijk het liefst voor een hoogwaardige behandeling door een expert. Daarom doe je er goed aan om een afspraak te maken in de beautysalon van ELLE & MOI in Rotterdam. Dit kan met de bovenstaande afspraak-knop. Heb je vragen over onze acne behandeling? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.

Natura Bissé

Lees meer »
PerriconeMD

Perricone

Lees meer »