MAAK EEN AFSPRAAK

IMAGE Skincare

IMAGE skincare huidverzorging

De cosmetische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. De specialisten van dit merk werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen.

IMAGE skincare gezichtsbehandelingen

ORMEDIC Balance


Huid in balans brengen
Het doel van deze behandeling is om de huid weer terug in balans te brengen, te herstellen en gezond te maken op een natuurlijke wijze. De producten bevatten ingrediënten als Japanse groene thee, peptiden, aloë vera en botanicals, welke zorgen voor een stralende, egale huid. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de hele gevoelige huid.

CLEAR CELL Purifying


Zuiverende werking
Deze behandeling heeft een positieve werking op acne, onzuivere huiden en vette huiden. Salicylzuur (BHA zuur) heeft een talgoplossende werking waardoor de huid minder snel verstopt raakt en overmatig talg aanpakt.

De Clear Cell productlijn bevat ingrediënten als salicylzuur en glycolzuur die onzuiverheden doelgericht verwijderen. Speciaal voor de vette en acne-gevoelige huid.

VITAL C Anti-aging


Huidveroudering tegengaan
Deze behandeling is ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en te herstellen. Een intensieve behandeling met hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

De VITAL C productlijn is ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en te herstellen.

ILUMA Lightening

 

Pigment verminderen
Deze behandeling is een bijzondere en doeltreffende manier om oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegen te gaan en de huid te laten stralen.

De Iluma productlijn bevat krachtige lightening werkstoffen om zonneschade en oppervlakkige pigmentvlekken te behandelen. De producten zijn ontwikkeld door plastische chirurgen en voorzien van de Vectorize-technologie. Deze technologie bevat krachtige ingekapselde lightening werkstoffen die 48 uur lang aan de huid worden afgegeven. Dit zorgt ervoor dat de huidskleur mooi egaal wordt.

Ervaar IMAGE Skincare in onze salon in Rotterdam

Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. Elle & moi biedt peelings, facials en skincare producten van IMAGE Skincare aan.

Boek een gezichtsbehandeling

Wil jij de producten van IMAGE Skincare ook ervaren tijdens een behandeling door één van onze huidspecialisten? 

Maak dan een afspraak voor een heerlijke facial. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 010 203 7390 of stuur een e-mail naar: info@elle-moi.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.