MAAK EEN AFSPRAAK

Wenkbrauwen

wenkbrauwen brow gal rotterdam

Perfect geëpileerde en strak gevormde wenkbrauwen? Voor oogverblindende wenkbrauwen ga je naar de brow specialisten van elle & moi Rotterdam.

Wenkbrauwen epileren, harsen en verven
Onze professionals weten precies welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht past. Het epileren en modelleren van wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars. Het resultaat? Wenkbrauwen met een natuurlijke, symmetrische vorm en haartjes die 3 tot 5 weken wegblijven.

Henna Brows voor volumineuze wenkbrauwen
Waarom zou je voor een kleuring met henna kiezen? “De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Daarnaast is het langhoudende effect van een plus. Henna blijft namelijk tot twee weken op de huid aanwezig en tot vier weken op de haartjes. Langdurig mooie wenkbrauwen verzekerd dus! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden.

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings zorgen ervoor dat je henna brows eerder vervagen. Voor een langdurig effect is het verstandig om zoveel mogelijk de zon en de zonnebank te vermijden.

Wenkbrauwen of wimpers verven

20 min.

€ 19,00

Wenkbrauwen epileren/harsen

20 min.

€ 19,00

Wenkbrauwen epileren/harsen en verven

25 min.

€ 29,00

Wenkbrauwen en wimpers verven

25 min.

€ 29,00

Wenkbrauwen epileren / harsen  en verven + wimpers verven

30 min.

€ 35,00

In combinatie met een facial zijn deze behandelingen voordeliger.

Henna Brows

Met epileren/harsen wenkbrauwen 

45 min.

€ 39,00

Met epileren/harsen wenkbrauwen en wimpers verven

50 min.

€ 45,00

Beauty-tip: combineer een brow-behandeling met een wimper treatment voor de mooiste, frisse blik!