MAAK EEN AFSPRAAK

Wenkbrauwen

wenkbrauwen brow gal rotterdam

Perfect geëpileerde en strak gevormde wenkbrauwen? Voor oogverblindende wenkbrauwen ga je naar de brow specialisten van elle & moi Rotterdam.

Wenkbrauwen epileren, harsen en verven
Onze professionals weten precies welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht past. Het epileren en modelleren van wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars. Het resultaat? Wenkbrauwen met een natuurlijke, symmetrische vorm en haartjes die 3 tot 5 weken wegblijven.

Henna Brows voor volumineuze wenkbrauwen
Waarom zou je voor een kleuring met henna kiezen? “De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Daarnaast is het langhoudende effect van een plus. Henna blijft namelijk tot twee weken op de huid aanwezig en tot vier weken op de haartjes. Langdurig mooie wenkbrauwen verzekerd dus! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden.

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings zorgen ervoor dat je henna brows eerder vervagen. Voor een langdurig effect is het verstandig om zoveel mogelijk de zon en de zonnebank te vermijden.

Brow lift Elleebana
“Een Brow Lift is dé behandeling voor perfect gestylde wenkbrauwen waarbij het effect een aantal weken zichtbaar is. Met deze brow techniek worden de wenkbrauw haartjes in een bepaalde richting gestyled en gevormd waardoor je wenkbrauwen er op en top verzorgd uitzien.

Momenteel zijn fluffy brows de nieuwste trend. Hierbij worden de haren bij de aanzet van de wenkbrauwen omhoog gestyled. Dit is niet voor iedere wenkbrauw mogelijk maar kan bepaald worden door onze brow specialist.”

Wenkbrauwen of wimpers verven

20 min.

€ 19,00

Wenkbrauwen en wimpers verven

30 min.

€ 29,00

Wenkbrauwen epileren of harsen

20 min.

€ 19,00

Wenkbrauwen epileren of harsen en verven

25 min.

€ 29,00

Wenkbrauwen epileren of harsen en verven + wimpers verven

30 min.

€ 35,00

In combinatie met een facial zijn deze behandelingen voordeliger.

Henna Brows

Zonder extra’s

30 min.

€ 34,00

Met epileren/harsen wenkbrauwen 

45 min.

€ 44,00

Met epileren/harsen wenkbrauwen en wimpers verven

55 min.

€ 54,00

Brow lift Elleebana

Zonder extra’s

30 min.

€ 45,00

Met epileren/harsen

45 min.

€ 55,00

Met verven wenkbrauwen + epileren of harsen

55 min.

€ 65,00

​Met verven wimpers en wenkbrauwen + epileren of harsen

65 min.

€ 75,00

Beauty-tip: combineer een brow-behandeling met een wimper treatment voor de mooiste, frisse blik!