MAAK EEN AFSPRAAK

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage voor het gezicht vermindert spierverklevingen, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding van de huid verbetert. De massage is stevig en focust niet zozeer op ontspanning, maar op herstel en celvernieuwing. Na een bindweefselmassage zie je meteen het resultaat van de oppepper die uw huidlagen hebben gekregen. Ben je geïnteresseerd in de voordelen die zo’n dergelijke behandeling met zich meebrengt? Lees dan snel verder en bekijk de verschillende opties hieronder.

Behandelingen

Bindweefselmassage gezicht

Deze behandeling bestaat uit een stevige massage waarbij het onderhuids bindweefsel wordt geprikkeld. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid wordt steviger en voelt soepel aan.

€ 49,00
45 min.

Bindweefselmassage gezichtskuur (4 + 1 gratis)

Door deze behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen.

€ 196,00
5 x 45 min.

Bindweefselmassage en Beauty Angel

Deze behandeling combineert de bindweefselmassage met collageen lichttherapie.

€ 72,00
60 min.

Bindweefselmassage en Beauty Angel kuur (4 + 1 gratis)

Door deze behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen.

€ 288,00
5 x 60 min.

De voordelen van bindweefselmassage

Al halverwege de 20 wordt de aanmaak van elastine en collageen sterk verminderd. Hierdoor ontstaan er in de loop van tijd rimpels en een wat vermoeide huid. Bindweefselmassage is verkwikkend voor de geest, maar heeft bovenal voordelen voor de huid:

  • Stimuleert celvernieuwing en verstevigt de huid
  • Maakt de huid elastischer
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Laat de huid weer stralen

Boek een afspraak voor een jonger ogende huid

Ben je benieuwd of de bindweefselmassage iets voor jou is? Wil je jouw huid ook een oppepper geven met deze techniek? Of wil jij je cellulitis verminderen? Boek dan een afspraak via bovenstaande knop en kom langs bij onze salon in Rotterdam. Wil je eerst jouw vragen stellen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl. Wij helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.