MAAK EEN AFSPRAAK

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage voor het gezicht vermindert spierverklevingen, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding van de huid aanzienlijk verbetert. De massage is stevig en focust niet zozeer op ontspanning, maar op herstel en celvernieuwing. Na een bindweefselmassage is het liftende resultaat meteen zichtbaar! 

Behandelingen

Bindweefselmassage gezicht

Deze behandeling bestaat uit een stevige massage van het gezicht,  waarbij het onderhuids bindweefsel wordt geprikkeld. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid wordt steviger en voelt soepel aan.

€ 55,00
45 min.

Bindweefselmassage gezicht (kuur 4 + 1 gratis)

Door de bindweefselmassage in kuurverband te ondergaan worden mooie resultaten voor de langere termijn verkregen.

€ 220,00
5 x 45 min.

De voordelen van bindweefselmassage

Al halverwege de 20-jarige leeftijd wordt de aanmaak van elastine en collageen sterk verminderd. Hierdoor ontstaan er in de loop van tijd rimpels en een wat vermoeide huid. Bindweefselmassage is verkwikkend voor de geest, maar heeft bovenal voordelen voor de huid:

  • Stimuleert celvernieuwing en verstevigt de huid
  • Maakt de huid elastischer
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Laat de huid weer stralen

Boek een afspraak om jouw huid een boost te geven

Ben je benieuwd of de bindweefselmassage iets voor jou is? Wil je jouw huid ook een oppepper geven? Boek dan een afspraak en kom langs bij onze salon in Rotterdam. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 203 7390 of een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl