MAAK EEN AFSPRAAK

Waxen

Je lichaam laten waxen bij elle & moi in Rotterdam is een goede manier om super lang van ultiem gladde en zachte lichaamsdelen te genieten. Benen, rug, oksels, gezicht, bikinilijn: voor een superzacht en glad resultaat ben je bij elle & moi Rotterdam aan het juiste adres! Onze behandelingen zijn gericht op zowel vrouwen als mannen. Heb je vragen of twijfel je over een behandeling? Onze specialisten geven je graag advies.

Behandelingen

Laat je zomer-klaar waxen in onze salon in Rotterdam

Wil je heerlijk flaneren over het strand? Of heb je een leuke avond gepland staan en wil je zelfverzekerd voor de dag komen? Boek dan een afspraak bij elle & moi in Rotterdam om je te laten waxen. Kies uit een van de onderstaande behandelingen om je te laten waxen en laat je pamperen tijdens een welverdiend self-care moment in onze salon in Rotterdam.

Geniet van persoonlijke aandacht

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je weten of het wel iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl. Wij helpen je graag in het vinden van de juiste behandeling. Weet je al wat je wilt laten waxen bij elle & moi in Rotterdam? Maak dan een afspraak via de bovenstaand afspraak-knop.