MAAK EEN AFSPRAAK

Wimpers

Lange en donkere wimpers
Lange en donkere wimpers: ze bepalen je oogopslag en zorgen voor een frisse blik! Heb je ze niet van nature? Geen probleem. Van het verven van wimpers tot lash lifting: onze professionals zorgen voor de perfecte oogopslag en adviseren je graag over de behandeling die het beste bij je past.

Wimpers verven
Door wimperhaartjes te verven worden je wimpers voller en lijken ze langer. Het laten verven van je wimpers is vooral voordelig wanneer je ’s ochtends weinig tijd (of zin) hebt om make-up te gebruiken, gevoelige ogen hebt of lenzen draagt. Tip: combineer deze behandeling met het verven van je wenkbrauwen voor de mooiste, frisse blik!

Wimperlift

Lift je wimpers en geef ze meer volume met een lash lift! Tijdens deze behandeling worden je eigen wimpers vanaf de haarwortel tegen een zachte, siliconen mal gelift met een speciale vloeistof van het merk Elleebana, die ervoor zorgt dat de nieuwe vorm zo’n 6 weken blijft zitten. Na het liften van de wimpers wordt een volumizer aangebracht voor extra verzorging. Tip: voor het beste resultaat van Lash lifting raden we aan om de wimpers ook te laten kleuren. Hierdoor zien je wimpers er nog voller uit!