MAAK EEN AFSPRAAK

Microneedling – dermapen

De dermapen is een apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling en huidvernieuwing. De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De dermapen is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:

• (Acne)littekens
• Huidverjonging/huidverbetering
• Rimpels
• Pigmentvlekken
• Grove poriën

Voordelen:
De dermapen behandeling is bijzonder effectief en heeft korte hersteltijd. De huid zal na deze gezichtsbehandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast zal de huid iets schilferen.

microneedling dermapen rotterdam

Veel gestelde vragen

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Microneedling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken, deze kleine kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De naaldjes ‘beschadigen’ de huid precies genoeg om het herstelproces op een natuurlijke manier te activeren, waardoor fibroblasten geactiveerd worden wat resulteert in extra aanmaak van collageen en elastine.

De kanaaltjes kunnen tot 80% meer werkstoffen dieper in de huid opnemen. De reactie van het lichaam genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid van het gezicht en lichaam.

Dit hangt geheel af van je huidconditie, het te behalen resultaat en de manier waarop je huid reageert op microneedling. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, deze behandelingen vinden bij voorkeur in kuurverband plaats. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt met u besproken hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn voor het beste resultaat.

Het gevoel dat u tijdens microneedling ervaart, is geheel afhankelijk van de gebruikte naaldlengte, de huidconditie en het te behalen resultaat. De meeste mensen ervaren deze behandeling niet als pijnlijk en het gevoel is meestal goed te verdragen. Toch kan de behandeling als prikkelend en enigszins scherp ervaren worden.

De huid ziet er direct na de behandeling rood uit, dit trekt voor het grootste gedeelte binnen enkele uren weg. Na de behandeling is het niet gebruikelijk, maar er kan schilfering ontstaan. De huid gaat zich door de behandeling versneld vernieuwen, hierdoor kan de huid gaan schilferen. Ook voelt de huid na de behandeling veel droger aan, het is dan ook zeer belangrijk om de huid goed gehydrateerd te houden.

Door de behandeling gaat je huid zich versneld vernieuwen waardoor deze droger gaat aanvoelen. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden. Wij adviseren om direct na de behandeling het Recovery Serum van AQ te gaan gebruiken.

De serums van AQ bevatten geconditioneerde bestanddelen welke de hoogste kwaliteit aan groeifactoren vasthouden die het vernieuwingsproces versnellen. Ze zijn de beste aanvulling op verjongingstherapieën na een behandeling met Tixel®, laser of microneedling.

Naast het intensief hydrateren van de huid, is het belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon met een factor 30 of hoger om pigmentverschuivingen te voorkomen

Microneedling zorgt niet voor direct resultaat. Het eerste resultaat is na gemiddeld 2 weken zichtbaar, de huid ziet er dan gladder en frisser uit. Huidverbetering wordt na 3 tot 4 weken zichtbaar. Microneedling geeft een flinke boost in de aanmaak van collageen en elastine. De hoeveelheid collageen neemt tot met de hoeveelheid behandelingen, collageen neemt tot 400% toe na een aantal behandelingen.

Microneedling is zeer effectief voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en (acne)littekens. Het verfijnt ook de huidstructuur waardoor poriën fijner worden en de huidconditie wordt verbeterd. Microneedling maakt de huid weerbaarder, het versterkt de barrièrefunctie van de huid. Daarnaast zorgt het voor een optimale hydratatie, stevigheid, volume en gelijkmatige pigmentatie.

De kosten van microneedling zijn afhankelijk van de te behandelen zones. U kunt zowel losse microneedling behandelingen ondergaan als in kuurvorm. De zones kunt u onderverdelen in:

  • Microneedling gelaat €159,-
  • Microneedling gelaat en hals €179,-
  • Microneedling gelaat, hals en decolleté €199,-

De kuur van microneedling bestaat uit 4 behandelingen. Over het totaalbedrag krijgt je 10% korting. Microneedling is ook heel goed te combineren met de Beauty Angel voor een extra boost in aanmaak van collageen en elastine en voor het versnellen van het herstelproces. Deze kunt u als extra optie toevoegen aan de behandeling voor €20,- (15 min).

Prijslijst

Gezicht

Gezicht en hals

Gezicht en hals en decolleté