fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Kleuren

De beste kleurbehandelingen

Ben je nooit écht tevreden wanneer je bij de kapper vandaan komt? Bij elle & moi ben je aan het juiste adres voor de beste kleurbehandelingen, zoals perfecte highlights en balagayes!

Professionele haarmerken

Onze professionele hairstylisten geven eerlijke adviezen en creëren op basis daarvan  de best look die bij jou past. Onze salon werkt met de haarkleuringen van Redken Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod!

Tonerbehandeling met Redken Shades EQ incl. blow dry

Deze behandeling is bedoeld om je kleur te onderhouden, tussen de reguliere kleurbehandelingen door. Bijvoorbeeld als je rood, koper of bruin haar hebt wat mooi warm moet blijven, of blond haar wat koel juist koel moet blijven.

Het frist je kleur weer op en vult het pigment weer aan dat in de weken na de kleurbehandeling is vervaagt. Daarnaast knapt je haar er enorm van op door de intensieve hydratatie, die zorgt voor extra verzorging en een prachtige glans. 

Redken Shades EQ is geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en wordt ook vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen, om mooie kleurnuances aan te brengen.

Redken Shades EQ Color Gloss incl. blow dry

Redken Shades EQ is een demi-permanente haarkleuring. Dit houd in dat de kleur langzaam vervaagt, waardoor je geen opvallende uitgroei krijgt. Zeer geschikt wanneer je zin hebt in een nieuwe haarkleur maar niet in een hele drastische verandering. 

Een groot voordeel is dat door de ammoniakvrije formule de haarschubben niet beschadigen en het haar goed gehydrateerd blijft. Het resultaat is een gezonde, gekleurde coupe met een prachtige natuurlijke glans.

Redken Shades EQ is geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en wordt ook vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen, om mooie kleurnuances aan te brengen.

Permanente kleur uitgroei incl. blow dry

Wanneer je huidige  haarkleur is uitgegroeid en je wil deze in één egale kleur  bijwerken (geen highlights of lowlights), dan kies je voor deze behandeling.

Afhankelijk van jouw wensen kan de uitgroei zowel in een donkere of lichte kleur worden gekleurd. 

Wil je toch meer kleurnuances toevoegen aan je haar, dan kun je deze behandeling verder uitbreiden met highlights of een balayage. 

Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Permanente kleur gehele haar incl. blow dry

Geef je de voorkeur aan een egale kleurtint of word je misschien grijs? Bij deze behandeling wordt het haar vanaf de aanzet tot de punten in één volledige kleur gekleurd. 

Wil je toch meer nunances in het haar? Dan is het ook mogelijk om een andere kleurtechniek aan deze behandeling toe te voegen, zoals highlights of een balayage.

Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Highlights half head incl. toner blow dry

Houd jij van blond dat gezien mag worden, alleen niet té opvallend? Kies dan voor highlights half head. Bij deze techniek worden de folies ingezet over de bovenste laag van het haar, tot ongeveer het hoogste punt van je wenkbrauwen inclusief de kruinpartij en de contouren rondom het gezicht. 

De achter- en onderkant van je haar blijft jouw oorspronkelijke kleur, wat zorgt voor een natuurlijk effect. 

Highlights 3/4 head incl. toner blow dry

Houd jij van blond met contrast en diepteverschil? Een ¾ highlight wordt ingezet tot op de helft van het oor, inclusief de voor -en zijkant van de contouren en het gedeelte van het achterhoofd onder de kruin. 

Doordat de lage nekpartij niet wordt meegenomen, ontstaat er een mooi diepte effect. 

Highlights full head incl. toner en blow dry

Ben jij een echt blondine? Of draag je je haar veel in een staart? Kies dan voor highlights full head. Bij deze techniek worden de folies door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. 

Hiermee kunnen onze haarstylisten jouw haar mooi licht maken, op een natuurlijk manier.

Balayage half head incl. toner en blow dry

Deze techniek is erg populair zowel bij blondines als brunettes. Zelfs in heel donker haar kan een balayage een mooie sun kissed effect geven.

Bij een balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt, waarbij de aanzet donker blijft en de punten lichter worden gemaakt.

Een balayage is heel goed geschikt wanneer je een natuurlijk resultaat wenst en is toe te passen bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een korte coupe, bij stijl, slag of krulhaar.

Als je op zoek bent naar een subtiele stijlverandering, kies dan voor een half head balayage.

Balayage full head incl. toner en blow dry

Deze techniek is erg populair zowel bij blondines als brunettes. Bij de balayage techniek worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt, waarbij de aanzet donker blijft en de punten lichter worden gemaakt.

Ben je op zoek naar een ingrijpende verandering of nieuwe stijl, dan is een full head balayage de beste keuze.

Extra’s bij kleurbehandelingen

Redken, Kerastase en Shu Uemura

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen. elle & moi werkt dan ook met de haarkleuringen van Redken. Gecombineerd met de juiste haarverzorging, zoals de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm loop je de deur uit met haar in topconditie!

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.