MAAK EEN AFSPRAAK

Knippen & kleuren

elle & moi is dé kapsalon in Rotterdam waar jij jouw perfecte haarstijl vindt. Een compleet nieuwe coupe, je haar laten verven of perfect in model laten föhnen? Bij elle & moi in Rotterdam werken gepassioneerde kappers en haarstylisten die de look creëren die bij je past in onze prachtige kapsalon in Kralingen! Man of vrouw, knippen of kleuren, highlights of balayage: neem plaats in een van onze kappersstoelen, krijg antwoord op al je (haar)vragen en ga voor haar in topconditie.

Dames

Wassen, knippen, fohnen

Kleuren dames

Kleurspoeling of toner

Uitgroeibehandeling

Geheel één kleur

Highlights – half head

Highlights – full head

Balayage

Extra’s

Heren

Kinderen

Toeslag wassen €7,-

De beste haarverzorging

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen, zoals de juiste haarverzorging. Daarom werken we samen met de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm. Met keuze uit deze merken is er altijd een product dat haarfijn bij je past. Kom langs bij onze kapsalon in Kralingen, Rotterdam, neem plaats en laat jouw kapper je perfect adviseren.

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze haarstylisten en zij geven je graag advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur)advies geheel vrijblijvend. Kom langs in onze kapsalon in Kralingen, Rotterdam en spreek met onze ervaren kapper over de mogelijkheden. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.