MAAK EEN AFSPRAAK

Kleuren

De beste kleurbehandelingen

Ben je nooit écht tevreden wanneer je bij de kapper vandaan komt? Bij elle & moi ben je aan het juiste adres voor de beste kleurbehandelingen, zoals perfecte highlights en balagayes!

Professionele haarmerken

Onze professionele hairstylisten geven eerlijke adviezen en creëren op basis daarvan  de best look die bij jou past. Onze salon werkt met de haarkleuringen van L’Oreal en Redken Shades EQ. Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod!

Tonerbehandeling met Redken Shades EQ incl. blow dry

Redken Shades EQ is een demi-permanente haarkleuring. Dit houd in dat de kleur langzaam vervaagt, waardoor je geen opvallende uitgroei krijgt.

Een groot voordeel is dat door de ammoniakvrije formule de haarschubben niet beschadigd en het haar goed gehydrateerd blijft. Het resultaat is een gezonde, gekleurde coupe met een prachtige natuurlijke glans.

Redken Shades EQ is geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en wordt ook vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen, om mooie kleurnuances aan te brengen..  

Uitgroeibehandeling incl. blow dry

Wanneer je huidige  haarkleur is uitgegroeid en je wil deze in één egale kleur  bijwerken (geen highlights of lowlights), dan kies je voor behandeling.

Afhankelijk van je wensen kan de uitgroei zowel in een donkere of lichte kleur worden gekleurd. 

Wil je toch meer kleurnuances toevoegen aan je haar, dan kun je deze behandeling verder uitbreiden met highlights of een balayage. 

Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Gehele haar in één kleur incl. blow dry

Geef je de voorkeur aan een egale kleurtint of word je misschien grijs? Bij deze behandeling wordt het haar vanaf de aanzet tot de punten in één volledige kleur gekleurd. 

Wil je toch meer nunances in het haar? Dan is het ook mogelijk om een andere kleurtechniek aan deze behandeling toe te voegen, zoals highlights of een balayage.

Geschikt voor alle haarkleuren en haartypen.

Highlights half head incl. blow dry

Houd jij van blond maar niet té opvallend? Kies dan voor highlights half head. Bij deze techniek worden de folies ingezet over de bovenste laag van het haar, tot ongeveer het midden van het hoofd, inclusief de contouren rondom het gezicht. De achter- en onderkant van je haar blijft jouw oorspronkelijke kleur.

Half head highlight is een goede optie als je je haar het liefst los draagt en niet al te lang in de kappersstoel wilt zitten. Of als tussenbehandeling bij highlights full head. 

Highlights full head incl. blow dry

Ben jij een echt blondine? Of draag je je haar veel in een staart? Kies dan voor highlights full head. Bij deze techniek worden de folies door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Hiermee kunnen onze haarstylisten het haar mooi licht maken, op een natuurlijk manier.

Als je uitgroei zichtbaar na een paar weken zichtbaar wordt, kun je kiezen voor highlights half head, om de aanzet bij te werken.

Balayage incl. blow dry

Deze techniek is erg populair zowel bij blondines als brunettes. Zelfs in heel donker haar kan een balayage een mooie sun kissed effect geven. Een balayage is toe te passen bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een korte coupe, bij stijl, slag of krulhaar.

Bij een balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt, waarbij de aanzet donker blijft en de punten lichter worden gemaakt.

Een balayage is heel goed geschikt wanneer je een natuurlijk resultaat wenst, maar nét iets lichter. Wanneer je juist meer contrast in het haar wil dan is dit ook mogelijk met alleen zal de behandeling dan een aantal keer moeten worden herhaald.

Extra’s bij kleurbehandelingen

L'Oreal, Redken, Kerastase

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen. Elle & moi werkt dan ook met de haarkleuringen van L’Oreal en Redken Shades EQ. Gecombineerd met de juiste haarverzorging, zoals de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm loop je de deur uit met haar in topconditie!

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur) advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.