MAAK EEN AFSPRAAK

Knippen & kleuren

Ben je opzoek naar dé perfecte haarstijl? Een compleet nieuwe coupe? Je haar laten kleuren of perfect in model laten knippen of föhnen? Bij elle & moi in Rotterdam Kralingen werken gepassioneerde kappers die de look creëren die bij jou past. Of je nu een man of vrouw bent, kiest voor knippen of kleuren, highlights of een balayage: neem plaats in een van onze kappersstoelen met als resultaat, haar in topconditie. 

Dames

Wassen, knippen, fohnen

Kleuren dames incl. blow dry

Tonerbehandeling

Uitgroeibehandeling

Gehele haar in één kleur

Highlights – half head

Highlights – full head

Balayage

Extra’s

Heren

Kinderen

Toeslag wassen €7,-

De beste haarverzorging

Voor de beste resultaten is meer nodig dan topkappers en haarstylisten alleen, zoals de juiste haarverzorging. Daarom werken we samen met de merken Kerastase, Shu Uemura en NOIR Stockholm. Met keuze uit deze merken is er altijd een product dat haarfijn bij je past. Kom langs bij onze kapsalon in Kralingen, Rotterdam, neem plaats en laat jouw kapper je perfect adviseren.

Advies en prijsindicatie

Bespreek jouw wensen met onze kappers en ontvang advies over het type behandeling dat het beste bij jouw wensen en haarconditie past. Uiteraard is het opvragen van een prijsindicatie en (kleur)advies geheel vrijblijvend. Voor vragen kun je ook bellen naar 010 203 7390 of een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.