MAAK EEN AFSPRAAK

Pedicure

Een pedicure bij elle & moi in Rotterdam kan in veel verschillende gevallen een goed idee zijn. Onze voeten krijgen heel wat te verduren en het is daarom belangrijk om ze goed te verzorgen. Wil je graag zachte en verzorgde voeten, mooi gelakte teennagels en/of voetproblemen laten verhelpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pedicure

Deze pedicure behandeling bestaat uit; Het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt d.m.v. snijden. Eventueel aangevuld met het behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven. 

Pedicure met SPA behandeling
Deze pedicure behandeling bestaat uit: Het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt d.m.v. snijden. Eventueel aangevuld met het behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven. Daarnaast worden de behandeling aangevuld met een cosmetische SPA beleving, waarbij de voeten extra verzorgd worden. 

Cosmetische Spa pedicure
Deze cosmetische pedicure behandeling bestaat uit; een verzorgend voetenbad, knippen en vijlen van de nagels, oppervlakkig eelt verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een voetenscrub en een voetmassage.  

CND Shellac
Deze behandeling bestaat uit het lakken van de teennagels met CND Shellac, inclusief het vijlen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

 

CND Shellac french

Deze behandeling bestaat uit het lakken van de teennagels met CND Shellac, inclusief het vijlen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

Overig

Wat wil je bereiken met jouw pedicure bij ELLE & MOI Rotterdam?

Met een pedicure kun je er natuurlijk voor zorgen dat je weer mooi verzorgde voeten hebt. Maar wanneer je last hebt van bepaalde voetproblemen is het zeker aan te raden een pedicure te boeken. Een pedicure draagt bij aan gezonde voeten en nagels, en verhelpt veelvoorkomende voetproblemen zoals:

  • Eeltplekken
  • Likdoorns
  • Een droge huid
  • Kloven
  • Kalknagels/schimmelnagels
  • Ingegroeide teennagels

Kom langs en laat je adviseren

Bekijk hieronder de verschillende behandelingen en boek snel een pedicure bij elle & moi in Rotterdam via de bovenstaande knop. Wil je jezelf helemaal laten verwennen? Combineer dan een pedicure met een manicure, blow dry of andere behandeling en straal van top tot teen! Heb je vragen over onze behandelingen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.