fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Olaplex behandeling

Elle & Moi Rotterdam

Voor al jouw beauty behandelingen en meer!

Elle_Moi_&

Allround beautysalon

Elle_Moi_&

Producten uit salon ook te koop

Elle_Moi_&

Beauty behandelingen op maat

Bij ELLE & MOI bieden we onder anderen de Olaplex behandeling aan wanneer je je haar een extra bescherming wilt geven tijdens het kleuren. Deze herstelbehandeling wordt gebruikt als een extra toevoeging bij de kleurbehandeling om de natuurlijke zwavelbruggen in het haar te herstellen. Deze kunnen breken wanneer ze blootgesteld worden aan bijvoorbeeld warmte of chemische behandelingen. Een Olaplex behandeling zorgt ervoor dat je haar gezond, sterk en glanzend blijft. Daarnaast blijft je kleur ook nog eens langer mooi.

Wij zijn specialist in de Olaplex behandeling

Bij ELLE & MOI ben je aan het juiste adres voor een specialistische behandeling met de Olaplex producten. Onze haarspecialisten zijn hier speciaal voor getraind en kunnen je altijd adviseren over wat het beste is voor jou en jouw haar.

elle et moi rotterdam kralingen

Op zoek naar hét perfecte beautycadeau?

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauboxen.

make-up blow dry rotterdam

Laat je adviseren in onze salon

De Olaplex behandeling bevat geen soliconen, geen ftalaten, geen oliën of polymeren en is geschikt voor vrijwel ieder haartype. Neem plaats in de kappersstoel in onze salon en laat je adviseren door onze haarstylisten! Heb je vragen over dit product of onze behandelingen? Of wil je een andere behandeling boeken?  Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.

Natura Bissé

Lees meer »
PerriconeMD

Perricone

Lees meer »