fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage Rotterdam

Een bindweefselmassage voor het gezicht vermindert spierverklevingen. Hierdoor  worden afvalstoffen afgevoerd en verbetert de doorbloeding van de huid aanzienlijk. De massage is stevig en focust niet zozeer op ontspanning, maar op herstel en celvernieuwing. Na een bindweefselmassage is het liftende resultaat meteen zichtbaar!

 

Bindweefselbehandeling gezicht

Deze behandeling bestaat uit een stevige massage van het gezicht, Hierbij wordt het onderhuids bindweefsel geprikkeld en wordt celvernieuwing gestimuleerd. De huid wordt steviger en voelt soepel aan. Direcht na de behandeling zie je meteen het liftende resultaat!

Door de bindweefselmassage in kuurverband te ondergaan worden mooie resultaten voor de langere termijn verkregen.

  • Bindweefselmassage gezicht €55

    45 min.

  • Kuur 4 + 1 gratis €220

    5 x 45 min.

Voordelen van een bindweefselmassage

Al halverwege de 20-jarige leeftijd wordt de aanmaak van elastine en collageen sterk verminderd. Hierdoor ontstaan er in de loop van tijd rimpels en een vermoeide huid. Een bindweefselmassage is verkwikkend voor de geest, maar biedt bovenal veel voordelen voor de huid:

  • Stimuleert celvernieuwing en verstevigt de huid
  • Maakt de huid elastischer
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Laat de huid weer stralen

Boek een afspraak om jouw huid een boost te geven

Ben je benieuwd of de bindweefselmassage iets voor jou is? Wil je jouw huid ook een oppepper geven? Boek dan een afspraak en kom langs bij onze salon in Rotterdam. Neem bij vragen gerust contact met ons op via  010 203 7390 of stuur een e-mail naar info@elle-moi.nl